#CONCURS – Teatru + Fotbal = PINALTI

UPDATE: Castigatorii sunt Daniel Flore, Crina Unguras, Alexandru Ion (locurile 1, 11 si 20).

castigatori PINALTI

#CONCURS – Teatru + Fotbal = PINALTI

 

V-am spus despre legatura dintre FOTBAL si FILM. V-am spus, candva, si legatura dintre teatru si fotbal. Cum, nu va mai aduceti aminte? Va reamintesc: este un spectacol, numit PINALTI, pe care l-am vazut in ianuarie la Teatrul Apropo. Cladirea Teatrului Apropo nu mai exista, dar compania de teatru condusa de Radu Popescu isi joaca spectacolele PINalti parti. Tot de la aceeasi companie, am mai vazut S-a furat mireasa (la ei, la Apropo) si Flori, Filme, Fete si Baieti la Godot.

Alaturi de Ovidiu Usvat, unul dintre actorii pe care-i veti vedea joi seara

Spectacolul PINALTI s-a mai jucat si la Teatrul de Arta, iar acum are premiera si la Teatrul Rosu.

Teatrul Rosu are sediul in centrul capitalei, in Music Club, in spatele magazinului Cocor. O locatie primitoare, draguta, cu preturi acceptabile si spectacole bune. Am vazut foarte multe spectacole la Teatrul Rosu, preferatul meu fiind DE CE TOCMAI TU  (regia Natalie Ester).

Ea este Daniela Tocari, actrita in spectacolul PINALTI

Sa lasam vorba si sa vedem in ce consta concursul. Am de dat 3 invitatii DUBLE la spectacolul PINALTI de joi seara. Fiind vorba de 3 invitatii, voi trebuie sa faceti 3 lucruri:
1. Like paginii de facebook a Teatrului Rosu.
2. Like paginii de facebook Emilcalinescu.EU.
3. Lasati intr-un comentariu, prin intermediul platformei de comentarii facebook, UN CUVANT (unul singur) care va vine in minte cand auziti SPECTACOLUL DE TEATRU PINALTI LA TEATRU ROSU! Regula este insa sa NU spuneti un cuvant care deja s-a spus.

El este regizorul Radu Popescu 🙂

Concursul dureaza pana joi, la ora 14. Castigatorii vor fi decisi de random.org prin urmatorul procedeu: se vor baga toate numele in RANDOMIZE LIST, se va apasa RANDOMIZE LIST, iar castigtorii vor fi cei de pe locul 1, locul 11 (pentru ca PINALTI inseamna … 11M) si de pe ULTIMUL LOC (titlu si retogradare #cumarveni) Spectacolul este joi seara, la Teatrul ROSU si incepe la ora 20. Numele castigtorilor se va regasi la intrare, pe lista.

Haideti, deci, la #concurs . Si tineti minte: Teatru + Fotbal = PINALTI (chiar daca, veti vedea, piesa are origini englezesti). Salutari TEATRALE tuturor!

4 thoughts on “#CONCURS – Teatru + Fotbal = PINALTI

  1. Pingback: #CONCURS – Teatru + Fotbal = PINALTIBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !