Concurs salbatic – KHUMBA

UPDATE: Castigatorii concursului sunt Trif Vlad (castigatorul ales DE MINE) si Emanuela Bercaru (aleasa de RANDOM.ORG). Felicitari castigatorilor. Va dau dovada pentru random.org

castigatori concurs khumba

 

Dragii mei, … Bloguletul asta (drag sau antipatic voua) impreuna cu RO IMAGE 2000 o pusara d-un concurs. Nu este orice fel de concurs, ci un concurs SALBATIC. Premiile sunt 2 si sunt, zic eu, interesante: invitatii duble la filmul KHUMBA.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga aceasta frumoasa invitatie? Pai:

  1. Dai like paginii de facebook a filmului KHUMBA (e o animatie 3D, se anunta a fi draguta).
  2. Dai like paginii de facebook a blogului meu.
  3. Raspunzi la intrebarea DE CE DORESTI SA VEZI ANIMATIA KHUMBA. Aici poti baga o gramada de argumente, de ex: iti plac animalele, iti place regizorul, iti plac animatiile 3D… Insa intr-un stil ORIGINAL. Orice. Incearca sa ma impresionezi cumva. Atentie: raspunsul trebuie dat ca si comentariul cu profilul de facebook (acelasi cu care au fost date cele 2 like-uri). NU voi lua in considerare comentariile venite in mod curent, cu platforma normala de comentarii.

Toate astea trebuiesc facute pana pe 20 noiembrie, ora 23:59 (adica miercurea viitoare). La ora 00 zic stop si aleg castigatorii.

Acum urmeaza partea misto: poti castiga si daca NU ma impresionezi! De ce? Simplu: eu voi alege UN SINGUR castigator, al doilea urmand sa fie ales de catre tovarasul random.org. De ce fac asta am explicat pe larg AICI. Zic pe scurt: jurizarea plus tragerea la sorti imi pare cea mai ok metoda de desemnare a castigatorilor.

Biletele vor fi valabile in weekendul de debut (23-24 noiembrie), in cinema MoviePlex (Plazza Romania).

 

 

Inainte sa inchei va dau 2 link-uri, sa va informati despre film: CINEMAGIA si IMDB.

V-am convins? Atunci hai la film 🙂 Impresioneaza random.org sau impresioneaza-ma pe mine si ai locul asigurat la film #pebune

Salutari SALBATICE tuturor 🙂

Comments

comments

6 thoughts on “Concurs salbatic – KHUMBA

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !