Concurs: o invitatie dubla la CONJURING!

UPDATE: Concursul fu pana la urma cu un singur concurent (Spanac are deja invitatie), asa ca il declar castigator pe Alex Zaharia!

Dupa cum stiti sunt PLECAT. Nu sunt in Bucuresti, ci sunt la Rasnov, la Festivalul de film Istoric. Despre el o sa tot scriu, daca aveti curiozitati intrati pe ffir.ro.

Nu despre asta voiam sa scriu, ci despre o consecinta a plecarii mele. Pe scurt de tot: eu de obicei merg la vizionarile de filme, deci saptamana viitoare nu pot ajunge. Totusi, cineva se va duce in locul meu. Iar acel cineva poate fi ORICINE.

Regulile sunt simple: tu lasi un comentariu DE CE VREI SA VEZI ACEST FILM si DE CE VREI SA REPREZINTI EMILCALINESCU.EU LA ACEL FILM. Cel mai bun raspuns va fi premiat cu, ati ghicit, o invitatie la acest film.

Atentie: vizionarea are loc miercuri, la ora 10:30, la Mall Vitan (Hollywood Multiplex). Veti merge acolo, intrebati la ce sala e vizionarea de presa la Conjuring iar acolo, daca va intreaba cineva, ziceti ca reprezentati EmilCalinescu.EU.

ULTERIOR (foarte important) veti scrie un articol care va aparea pe acest blog. Din acest motiv spun ca VETI REPREZENTA acest blog. Articolul trebuie trimis pana joi seara, la 23:59.

Despre film aflati detalii de AICI (sau despre oricare alte site-uri). Este distribuit in Romania de MediaPro Distribution si este de vinerea viitoare in cinematografe.

Legat de filme si de concursuri, ramaneti aproape pentru ca va mai urma inca unul. Nu zic nimic altceva, zic doar sa fiti cu ochii pe acest blog.

Salutari CINEFILE tuturor si VIZIONARE PLACUTA!

Comments

comments

4 thoughts on “Concurs: o invitatie dubla la CONJURING!

  1. Pingback: Doza online

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !