CONCURS! Noaptea judecatii: Anarhia

Update: Castigatorii CONCURSULUI Noaptea judecatii: Anarhia sunt Daniel Dragomir si Happy Ady. Ii rog sa ma contacteze pentru a intra in posesia premiului.

Castigatori PURGE 2

+ O mentiune scurta: nu am precizat in acest articol, insa datile viitoare va rog sa postati un cuvant DIFERIT, care NU s-a mai spus. Am uitat sa precizez de aceasta data, data viitoare voi preciza expres. Multumesc de intelegere.

CONCURS! Noaptea judecatii: Anarhia

 

Ati vazut prima parte din Purge? Pe scurt de tot: o idee foarte misto (unii zic geniala), pusa atat de prost in aplicare. Intr-o noapte din an nu functioneaza serviciile publice (politie, pompieri, salvare), deci oamenii pot sa omoare fara sa pateasca nimic. Asa ca se fac razii pe strazi. In loc sa vedem ce se intampla la nivel global, actiunea INTREGULUI film se petrece in casa unora care ascunsesera un boschetar.

Sperantele la continuarea filmului sunt mari. Trailerul e promitator, personal cred ca va fi un film MULT mai bun decat primul. NU l-am vazut inca, deci nu ma pot pronunta.

Pana sa-l vad (maine se intampla asta), va dau si voua posibilitatea sa-l vedeti. Asadar, 3 lucruri trebuie sa faceti pentru a-l vedea (contrar asteptarilor, blogul meu are reguli clare, nu e deloc anarhie aici):
– Like paginii de fb Emilcalinescu.EU;
– Like paginii de fb ROimage2000;
– Lasati intr-un comentariu (PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI DE FB) un cuvant (NUMAI UNUL) legat de filmul Noaptea judecatii: Anarhia.

Vineri dimineata fac tragerea (la 12) prin intermediul random.org, iar 2 norocosi (primii 2) vor castiga invitatia.

Invitatia este valabila 2 saptamani in Hollywood Multiplex Mall Vitan.

Maine seara vad si eu Noaptea judecatii: Anarhia si revin pe blog cu detalii legate de film. Salutari ANARHICE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “CONCURS! Noaptea judecatii: Anarhia

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !