#CONCURS – Mouse Transformers

UPDATE1: Primul castigator este Irina Baragoi. Premiul este un mouse Transformers. Pentru al doilea premiu voi face acum tragerea la sorti!

UPDATE2: Al doilea castigator este Diana Dobrescu, conform pozei de mai jos!

tragere la sorti Transformers

#CONCURS – Mouse Transformers

Pe 27 iunie cel mai nou film din seria Transformers, numit Exterminarea (Transformers 4), intra in cinematografele din Romania. Pana sa mergeti sa vedeti filmul, eu va pregatesc pentru vizionare cu un altfel de #concurs. Inainte sa va spun ce trebuie sa faceti, trebuie sa va spun si premiul:

Mouse_White_V1

Ca premiu de consolare voi acorda un poster cu filmul Transformers.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia premiilor? Pai, ca de obicei, 3 chestii:

1. Like paginii Ro Image, ca lor le datoram premiile.

2. Like paginii EmilCalinescu.EU, ca acest blog gazduieste concursul.

3. Trimiteti un comentariu, prin intermediul platformei facebook, prin care sa raspundeti la intrebarea: Cum crezi ca ai putea salva lumea folosindu-te doar de un mouse? Doar tu si soricelul … Hai, sa va vad creativitatea ­čÖé

Castigatorul il voi alege personal. Tin, insa, sa precizez faptul ca voi alege cel mai ORIGINAL si mai BUN comentariu. Toate celelalte comentarii vor intra in tragerea la sorti pentru premiul de consolare. Pentru primul premiu vinovatul voi fi eu, pentru al doilea premiu responsabilul va fi tovarasul Random.ORG.

Acest concurs, avand ca premiu un Mouse Transformers, va fi urmat de un alt concurs, care va avea drept premii bilete la filmul … Transformers 4: Exterminarea (asa-i ca nu va asteptati la asta? :P). Asa ca ramaneti fideli blogului meu daca vreti sa si vedeti filmul. Si inca ceva: la ACEST concurs pot participa si cei din provincie, premiile urmand a fi trimise prin curier de catre distribuitorul Ro Image. Salutari SALVATOARE tuturor!

ps: O ultima precizare: acest #Concurs, avand ca premiu un Mouse Transformers, se incheie luni, 23 iunie, ora 12, cand voi anunta si castigatorii. Pana atunci aveti timp sa va ganditi la un raspuns original si inteligent ori, daca doriti doar premiul de consolare, sa faceti descantecele necesare pentru a castiga tragerea la sorti. Multa inspiratie si mult succes!

Comments

comments

3 thoughts on “#CONCURS – Mouse Transformers

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !