#Concurs KILL THE MESSENGER

UPDATE: Castigatori #Concurs KILL THE MESSENGER – Ana Munteanu si Alexandru Marius. Ii rog sa ma contacteze pentru a-si ridica premiul.

castigatori KILL THE MESSENGER

#Concurs KILL THE MESSENGER

 

Pe scurt: Kill the Messenger, Sun Plaza, Bucuresti, 22-26 octombrie! Ce e cu aceste coordonate?

Hai sa vedem: filmul Kill the Messenger a intrat de ieri in cinematografe. Am fost la el, despre film scriind amicul meu Trif. Dar acum vreau sa va trimit si pe voi.

Asadar, Emilcalinescu.EU si RoImage 2000 organizeaza una bucata concurs. Premiile sunt 2 invitatii duble in CinemaCity Sun Plaza, valabile saptamana viitoare, de miercuri pana duminica.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia premiului? Pai un singur lucru: lasati intr-un comentariu un cuvant, unul singur, care va vine in minte cand vedeti titlul acestui film. Acest comentariu trebuie sa indeplineasca fix 2 conditii: sa fie UNIC (trebuie sa le cititi pe cele dinainte, sa nu va repetati) si sa contina un singur cuvant. Spre deosebire de alte concursuri, de aceasta data sunt acceptate toate comentariile, atat cele normale, cat si cele puse prin intermediul platformei de fb. Daca cineva lasa mai multe comentarii, va fi contorizat o singura data.

Marti seara, prin random.org, voi alege castigatorii. Randomize list, locul 1 si locul 2. Pam-pam.

Asadar: #Concurs KILL THE MESSENGER, Sun Plaza, Bucurest, 22-26 octombrie. Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

6 thoughts on “#Concurs KILL THE MESSENGER

  1. ma uitam la articolul asta si imi aduceam aminte de faptul ca Severinul nu mai are cinematograf. si sa vrei sa vezi un film si nu ai unde.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !