Concurs invitatii I AM THE ROCKER

Concurs invitatii I AM THE ROCKER

UPDATE: Castigatorii concursului sunt: Adrian Matis (cel mai bun slogan), Gabriel Stan si Florin Gabriel Oprea (amandoi prin tragere la sorti). Felicitari castigatorilor si astept sa ma contacteze pentru a-mi da numele lor complet si o adresa de email.

 

Va spuneam cat ma bucur cand aud ca se intampla chestii de ziua mea ori de ziua blogului meu. Anul acesta, de ziua blogului meu, pe langa un spectacol teatral extrem de misto, se mai intampla ceva. Va fi prima editie I am the rocker, editie la care, se pare, voi fi si eu prezent. Nu stiu cat, nu stiu daca tot timpul, dar voi fi pe acolo.

I am the rocker

Partea care ma intereseaza pe mine este zona special amenajata pentru bloggeri, cu wi-fi gratuit la o viteza buna. Pasionatii de fotografii le vor putea incarca instant pe retelele sociale. Si pentru ca bloggerii se simt bine inconjurati de fani, am posibilitatea sa mai iau persoane cu mine.

Dirty Shirt

Inainte sa va zic cum ma puteti insoti, va zic formatiile prezente: Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Skindred, Mayhem, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode, Diamonds are forever, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina. Daca sunteti fani cu siguranta aceste nume va sunt cunoscute.

I am the rocker

Sa va zic acum despre al meu concurs. Acesta se deruleaza in 2 etape. Prima etapa are loc aici, pe blog. Iar ca cerinta, va rog sa spuneti un posibil slogan pentru mine si I am the rocker. Poate fi un joc de cuvinte cu numele meu si festivalul, un joc de cuvinte cu unul dintre bloguri si festivalu. Sau, poate, un slogan serios. Voi premia, ca de obicei, cel mai bun slogan (cel mai original), in mod subiectiv, si inca unul prin tragere la sorti.

In plus, daca dai share postarii la tine pe facebook (fie dai share postarii de pe pagina EmilCalinescu.eu, fie pui link-ul intr-o postare si lasi aici dovada) vei avea inca o sansa la tragerea la sorti. SE VA FACE O TRAGERE LA SORTI SPECIALA PENTRU PARTICIPANTII DE PE FACEBOOK, IN TOTAL FIIND 3 INVITATII.

ATENTIE! CONCURSUL SE INCHEIE PE DATA DE 1 IULIE, LA ORA 14, CAND VOR FI ANUNTATI CASTIGATORII!

In total la concurs am 3 invitatii I am the Rocker. Toate invitatiile sunt duble! Hai sa ne vedem cu bine pe 3 iulie, iar pe 4 sa sarbatorim cum se cuvine ziua frumosului blog. Iar pentru mai multe sanse puteti participa si la concursul organizat de Malaezu. Mai multe detalii despre festival gasiti pe site-ul lor oficial. Salutari muzicale tuturor! 🙂

 

Comments

comments

9 thoughts on “Concurs invitatii I AM THE ROCKER

 1. Emil – I am the rocker, the blogger and I give the tickets. / Cu ce te imbraci la I Am The Rocker fest? E, MIL ! (MIL, miluri, s. n. (Înv. și reg.) Blană de oaie.
  Sursa: DLRM (1958) )

  Breaking Bad version:
  Emil: Now, say my name !
  Asta de vrea biletul: EMIL !
  Emil: You’re goddamn right ! I am the rocker. I am the one who gives the tickets!

 2. I am Emil I’m blond, I am narcissistic, I am manelist, I am oltean I’m raised and educated in Pantelimon, I am pişcotar, I am hater and on next Saturday and Sunday
  I am the rocker to Romexpo Ieeeeeeee ……

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !