#CONCURS Cuban Fury – Cucereste-o cu Salsa

Castigatori CUBAN FURY – CUCERESTE-O CU SALSA

castigatori SALSA

Cuban Fury – Cucereste-o cu Salsa

 

Nu am fost niciodata bun la dans. E drept, nici nu mi-am dorit niciodata, cu adevarat, sa invat sa dansez. Nici Salsa si nici altfel de dans. Dansul, pentru mine, inseamna un ansamblu de miscari haotice. Dansul este ceva ce ai in tine. La profesionisti ma uit oarecum ciudat: jumate invidie, jumate teama. Teama ca ma fac de ras pe mine. Daca pe ring sunt 2-3 profesionisti e clar ca n-am ce cauta acolo. Dansul meu, oricum haotic, va aparea absolut oribil in preajma lor.

Totusi, filmele cu dans si dansatori imi plac. Le privesc cu oarecare detasare, insa ii apreciez pe cei care pot si care fac asta. Iar daca filmele sunt bazate pe fapte reale (si multe dintre ele chiar sunt), lucrurile sunt cu atat mai imbucuratoare.

De multe ori, miscarile si concursurile in sine iti iau ochii si nu mai esti atat de atent la personaje. Nu e deloc un lucru rau: un film iti poate induce o stare buna, poate avea o coloana sonora superba, iti poate da energie, iti poate smulge cateva zambete. De ce ar fi toate acestea lucruri negative?

Si inca o chestie, care sa intregeasca tabloul: multe filme le judec dupa asteptarile pe care le am fata de ele. Sunt unele filme la care aveam asteptari uriase, iar ele, desi nu-s atat de slabe, pentru simplul fapt ca nu sunt ce ma asteptam, tind sa le critic prea mult; alte filme sunt fix ceea ce ma asteptam sa fie (in cazul multor comedioare usoare, pot spune ca a fost fix ce si-a propus acest film si fix ceea ce ma asteptam eu sa fie); altele sunt insa MULT mai bune decat credeam ca vor fi. Si pe ele, partial, le voi supra-evalua.

Cuban Fury – Cucereste-o cu Salsa este in aceasta ultima (si fericita, as zice eu) categorie. Desi filmul, in sine, are multe defecte, a reusit sa-mi induca o stare foarte buna si sa-mi dea extrem de multa energie. Doua amice bloggerite au marturisit, la finalul proiectiei, ca dupa acest film s-au decis sa se apuce de dansuri. Si tind sa cred ca vor fi multi spectatori care se vor apuca de dansuri (latino si nu numai) dupa acest film.

Criticii ii vor gasi multe defecte, cei pretentiosi si carcotasi (ca sa nu le zic heitari) vor avea multe de comentat, insa, per total, este un film care a reusit fix ce si-a propus. Nu va lua vreun premiu Oscar, nu va fi declarat FILMUL ANULUI si nici macar FILMUL LUNII, insa cu siguranta nu va fi considerat o pierdere de timp si de bani. Merita o sansa. Si, culmea, din el aveti ce invata (nu zic ce, nu vreau #spoiler).

Si pentru ca sunt altruist si vreau sa traiti si voi atmosfera filmului Cuban Fury – Cucereste-o cu Salsa, va invit la concurs. Ce trebuie sa faceti pentru a participa? Trei chestii simple (Cu doua dintre ele v-ati obisnuit deja):
– Un like paginii Emilcalinescu.eu (am depasit 2000, YEY!).
– Un like paginii Ro Image 2000.
– Prin intermediul platformei de comentarii facebook, spuneti cu cine ati vrea sa mergeti la o salsa (sau cu cine ati vrea sa mergeti la FILMUL despre Salsa). Regula este sa TAGUITI acea persoana, alta decat voi (nu d-alta, dar salsa se danseaza musai in 2).

Modalitatea de alegere a castigatorilor este tragerea la sorti. UPDATE: INVITATIILE SUNT VALABILE IN HOLLYWOOD MULTIPLEX – MALL VITAN TIMP DE 2 SAPTAMANI! 

Despre filmul Cuban Fury – Cucereste-o cu Salsa au scris deja Angela, Ioana si Raluca.

Filmul Cuban Fury – Cucereste-o cu Salsa  intra de vineri in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RoImage 2000. Vizionare placuta si salutari LATINO tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !