Concurs: Cartea MINUNEA – WONDER

Concurs: Cartea MINUNEA – WONDER

 

UPDATE: Cei doi castigatori sunt: Emanuela Cirligeanu #peblogsi Ana Morosanu pe facebook. Rog castigatoarele sa ma contacteze pt a intra in posesia premiului.

 

 

De cand mi-am nisat blogurile, filme, teatru, fotbal si politica (si vor mai urma), acest blog nu a mai fost gazda vreunui concurs. Drept urmare, atunci cand am primit propunerea de a face un concurs avand ca premiu o carte, fie ea si o carte pe baza careia s-a facut un film, am ezitat. Nu stiam pe ce blog sa pun concursul.

Pentru ca pe langa carte am de dat si invitatii la film, am decis sa fac concursul AICI. Aici, pe blogul personal, caci blog de carte nu am. Inca.

Acum, despre Minunea – Wonder (ce bine ca traducerea-i exacta si la carte, si la film), nu spun mare lucru. V-am spus tot ce era de spus pe Cinemil.

Va spun doar, pe scurt, ca cele 2 subiecte ale filmului (caci eu filmul l-am vazut, doar PRESUPUN ca si-n carte este (cam) la fel) sunt bullyingul si homeschoolingul. Problemele in cauza sunt puse foarte corect, insa filmul, cinematografic, m-a dezamagit. Cartea, insa, cica-i mult mai buna. Nu am avut inca timp s-o citesc, dar o voi face.

Va dau, insa, voua sansa s-o cititi. Am de dat 2 carti. Mecanismul de concurs este simplu. O carte o dau aici, pe blog, urmand ca pe cea de-a doua s-o dau pe pagina de facebook a blogului. Maine pe la pranz voi porni, pe Cinemil, un concurs avand ca premii bilete la acest film. Din fericire, concursul de aici, cu cartile, este valabil pentru toata tara, insa din pacate, cel cu bilete la film este adresat doar cititorilor din Bucuresti, caci acolo am de dat invitatiile.

Sa nu mai lungim vorba si sa va zic ce trebuie sa faceti. Asadar

Aici, pe blog, va trebui sa lasati un comentariu in care sa (incercati sa) definiti bullyingul. Puteti lua definitii de pe net ori puteti incerca voi sa-l definiti. Puteti, optional, sa povestiti o intamplare la care ati participat ori asistat. Ori care vi s-a povestit. Puteti incerca definirea fenomenului printr-o intamplare. Incercati sa fiti creativi. Daca am definitii si intamplari interesante, promit sa le public intr-un articol distinct.

Pe Facebook, pe pagina blogului, va trebui sa taguiti 2 persoane. Caror doua persoane le-ati recomanda cartea Minunea – Wonder ori chiar le-ati face-o cadou? Optional, puteti spune si de ce le-ati face-o lor cadou, dar nu e obligatoriu.

Citatul meu preferat din film. Eu inca n-am avut parte de momentul meu de ovatii. Inca-l astept.

Ambele concursuri se incheie DUMINICA 24 DECEMBRIE, ora 23:59. Practic, Mos Craciun decide daca ati castigat sau nu premiu.

Urmand Craciunul, livrarea cadoului s-ar putea sa intarzie. Prin Bucuresti, daca e cazul, sa zicem ca ne-am putea intalni. Dar livrarea prin posta, pentru castigatorii din provincie, ar putea intarzia, lucru pentru care-mi cer scuze anticipat.

In final, o ultima precizarea: cartea Wonder este gasibila de vanzare in Romania in mai multe librarii online. Eu dau doar 2 link-uri (afiliate, spre rusinea mea!): link-ul versiunii in engleza si link-ul traducerii sale in romaneste. La concurs voi avea versiunea romaneasca a ei.

Asadar, aceste doua concursuri, avand ca premiul cartea Minunea – Wonder, dureaza pana pe 24 decembrie, ora 23:59. Mult succes! Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “Concurs: Cartea MINUNEA – WONDER

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !