CONCURS CARITABIL

Vi se pare aberanta ideea de CONCURS CARITABIL? Unora li se pare ciudat, mie nu. Asadar, sa va explic cum sta treaba.

Probabil ati vazut afisul postat pe coloana din dreapta a blogului meu. Este vorba despre un concert caritabil, care va avea loc in aceasta saptamana in capitala (detalii SI aici).

Ce are asa special acest concert? Pai simplu: incasarile (TOATE) vor fi donate pentru ajutorarea persoanelor cu autism.

Pentru a castiga una dintre cele 2 invitatii SIMPLE la acest concurs, trebuie sa faceti un singur lucru: raspundeti (prin intermediul formularului de facebook, recomandarea mea, sau printr-un comentariu normal) la intrebarea CE I-AI SPUNE UNUI COPIL CU AUTISM DACA TE-AR INTELEGE?

Modalitatea de alegere a castigatorilor este urmatoarea: unul este JURIZAT (nu aleg eu ci Monica Berceanu, autoarea articolului citat mai sus, psiholog si organizator al acestui concert), iar celalalt castigator este ales de frumoasa tragere la sorti. Da, aceasta este metoda mea si nu o tradez. Avand in vedere ca este recomandare, ne-am bucura daca ati da SHARE/RETWEET acestei postari, pentru a ajunge la cat mai multe persoane.

Pe final, 3 precizari scurte:
– La acest concert vor fi locatii unde puteti sa donati in plus fata de pretul biletului. Deci vor putea dona si castigatorii concursului, daca asa vor simti.
– Nu am avut multe invitatii (doar doua) si pentru ca tin foarte mult la metoda mea de jurizare am preferat sa ofer doua invitatii simple si nu una dubla. Chestiune de alegere.
– O amica, dupa ce i-am spus ce am facut, a concluzionat ca este o alegere buna si din alt unghi: daca X castiga biletul simplu, acesta s-ar putea sa ia cu el o persoana care sa plateasca. Avand in vedere caracterul caritabil al concursului, este un lucru bun zic.

Recunosc, este PRIMUL concurs caritabil, habar n-am daca ultimul sau nu. Sper sa participe cat mai multe persoane si sa auda de acest concurs cat mai multi. Salutari CARIATBILE tuturor! ­čÖé

Comments

comments

4 thoughts on “CONCURS CARITABIL

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !