Concurs – ACADEMIA VAMPIRILOR!

UPDATE: Castigatorii concursului sunt:

– Castigatorul ales de mine este Alexandru Ion, pentru urmatorul comentariu:

Am vrut să văd The Wolf of Wall Street pentru a mă bucura de nebunia actoriceascăa lui DiCaprio. Am vrut să văd Nimphomaniac Vol II doar pentru că l-au interzis o vreme ăştia de la CNC. Am vrut să văd filme precum Jobs, sau Social Network, pentru a vedea cum au reuşit unii oameni să devină miliardari abandonându-şi studiile. Am vrut să văd filme clasice precum Ana Karenina sau Great Expectations pentru nişte teme şcolare. Mereu există motive, dintre cele mai multe, dintre cele mai diverse. Vreau să văd Academia Vampirilor din simplul fapt că un copil de 14 ani mi-a spus că nu-i de mine filmul, că e pentru „generaţia tânără”. Vreau să văd filmul pentru că m-a făcut să mă simt bătrân. Şi nu-s!!

(nu esti batran; sau poate esti, dar nu esti PREA batran ca sa castigi la concursul meu)

– Castigatorul ales de random.org este Dragomir Raluca Magdalena, conform pozei urmatoare:

concurs academia vampirilor

(primul numar reprezinta ordinea conform random.org, iar al doilea numar reprezinta ordinea intrarii in concurs)

Ati auzit de Academia Vampirilor? Ati citit cartile? Au milioane de fani in America si in intreaga lume. Se gasesc si in limba romana pentru doritori. Iar acum a venit timpul … ECRANIZARII ! Acum urmeaza vestea buna: filmul Academia Vampirilor ajunge si in cinematografele patriei.

Iar vestea SI MAI BUNA este ca prin amabilitatea distribuitorului, RO IMAGE 2000, am niste invitatii de dat. Invitatiile sunt in numar de 2, sunt duble si pot fi valorificate la cinematograful Hollywood Multiplex din Mall Vitan in perioada 14 februarie – 27 februarie (adica fix 2 saptamani).

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia invitatiilor? Sunt 3 pasi de urmat:

– Dati like paginii de facebook a distribuitorului Ro Image 2000;
– Dati like paginii de facebook a acestui blog, aka EmilCalinescu.EU;
– Raspundeti la intrebarea: De ce doriti sa vedeti Academia Vampirilor la cinema? Raspunsul trebuie dat prin comentariu, AICI PE BLOG, insa prin intermediul platformei de comentarii facebook.

Voi acorda 2 invitatii:
– Prima o voi acorda eu, in mod subiectiv, celui care reuseste sa imi dea cea mai buna argumentatie: IMPRESIONEAZA-MA … STOARCE-MI O LACRIMA … (sau poate un zambet).
– Toate celelalte raspunsuri vor intra intr-o tragere la sorti care va fi facuta prin intermediul random.org.

Ambele invitatii sunt DUBLE. Castigatorul il voi anunta JOI, 13 FEBRUARIE, la miezul noptii (in jur de ora 00). Chiar daca nu voi fi acasa sa fac tragerea atunci, raspunsurile luate in considerare vor fi doar cele date pana miercuri, 12 februarie, ora 23:59, inclusiv!

Acum sa va vad: dragi fani Academia Vampirilor, hai la concurs 🙂 Academia Vampirilor, din 14 februarie in cinematografie, distribuit de RO Image 2000! Vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor!

ps: Pentru Academia Vampirilor are si Angela concurs. Vizitati si blogul ei, poate norocul va surade la ea si nu la mine 🙂

5 thoughts on “Concurs – ACADEMIA VAMPIRILOR!

  1. De ce vreau sa vad filmul Academia Vampirilor? Pai … sa vedem: Am inceput sa citesc seria pe la sfarsitul lui 2010 si te atunci am stat ca pe ace, sperand sa apara si un film. In 1 februarie 2012 s-a lansat vestea bomba: avem un casting! Dupa cateva zile am primit umitoarea veste ca anul viitor in 14 februarie 2014 o sa se lanseze filmul. Din momentul acela am inceput sa numar zilele (erau 369 :)) ). Si acum uite ca a trecut anul si nu imi vine sa cred ca in sfarsit pot sa vad ecranizarea seriei mele preferate. In anul care a trecut nu am facut altceva decat sa recitesc seria iar si iar (in prezent am citit toate cele 6 volume de 8 ori fiecare – ce pot sa zic? nu ma pot abtine! Seria e geniala!) si am asteptat cu sufletul la gura sa vad cate o poza de la filmari. Am incredere in cei care au facut filmul. Nu au cum sa strice un film facut dupa o carte asa buna 😉

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !