#CONCURS – 2 invitatii DUBLE la filmul Third PERSON

UPDATE2: Castigatorii sunt Ioana Andreea Giuroiu si Nedelcu Narcis!

castigatori THIRD PERSON

UPDATE: SIte-ul random.org nu functioneaza, asa ca voi prelungi concursul pana la orele 20. Imi cer scuze pentru inconvenient si va multumesc pentru intelegere! ­čÖé

CONCURS – 2 invitatii DUBLE la filmul Third PERSON

 

Concursul precedent, cu invitatii la Transformers, a avut un mega-succes. Cauzele au fost multiple: si filmul era unul care atragea, dar si metoda de concurs, UN CUVANT (unul singur), atragea. Acum am pentru voi altceva.

Intai si intai, am invitatii in alta locatie: in Hmultiplex – Mall Vitan, invitatie valabila fix 2 saptamani. Acum sa va zic ce trebuie sa faceti:

1. Like pagini EmilCalinescu.eu. Zic ca merita.

2. Like paginii Ro Image 2000. Merita si ei.

3. Postati un comentariu,prin intermediul platformei de fb, prin care sa spuneti de ce vreti sa vedeti acest film. Insa comentariul trebuie sa fie la persoana a III-a. Daca as participa eu, as formula astfel: Emil Calinescu vrea sa vada acest film pentru ca… Third person comment #CumArVeni

Se vor lua in considerare doar comentariile date prin intermediul platformei de facebook. UPDATE: Taguiti-va in comentarii! AM uitat sa preciez asta!!! Acum bafta la concurs! Cel care va poate duce la film este tovarasul random.org! Concursul se incheie vineri, la 12 dupa-amiaza!

Third person intra de vineri in cinematografe, fiind distribuit de Ro Image 2000.Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

 

Comments

comments

5 thoughts on “#CONCURS – 2 invitatii DUBLE la filmul Third PERSON

  1. Pingback: #CONCURS ÔÇô 2 invitatii DUBLE la filmul Third PERSONBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !