Compresoare …

Printre multele site-uri pe care le vizitez intr-o zi se afla si unele de profil. E adevarat, in majoritatea cazurilor eu frecventez bloguri ori site-uri de stiri. Sunt apropiate de ce am eu nevoie. Insa uneori dau si de chestii aparent inutile. Pentru mine adica.

Recent, cineva imi recomanda sa intru pe compresorhertz.ro . Uite domne un site care vinde … compresoare. Daca esti cunoscator in domeniu te uiti cu un alt ochi la site. Te uiti la cum arata, te uiti la niste date tehnice, poate chiar ai auzit de acea firma.

Insa daca esti ca mine, total afon la domeniu, te uiti la unica parte pe care o cunosti: la cum arata site-ul. E ca o firma de publicitate care vinde in egala masura mere, suruburi si sicrie. Cam atat ma duce si pe mine capul.

Asadar, site-ul arata foarte bine (ca design), se incarca uimitor de repede si este foarte clar in informatii. Are si optiunea inchirierii unor astfel de utilaje, dar si optiunea cumpararii. Poate n-ar strica sa puna si pretul, insa am vazut la foarte multe site-uri de profil ca acest lucru lipseste. Probabil asta este trendul acum.

Voi cand vedeti un site de genul la ce va uitati prima oara? 🙂

Salutari blogosferice tuturor 🙂

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !