Common lives – Asa se intampla cu toti oamenii obisnuiti

Common livesAsa se intampla cu toti oamenii obisnuiti este titlul unui spectacol de teatru ce se joaca In Culise. Nu este nimic spectaculos pana aici, cum de fapt nici spectacolul in sine nu este ceva spectaculos.

Este ceva banal, cat se poate de banal, despre 2 persoane cat se poate de banale. Efluvia si Albert se intalnesc banal de intamplator, la coada, apoi se reintalnesc la teatru si in tramvai. Ce urmeaza este la fel de banal. Nimic spectaculos, nimic neobisnuit.

Common livesAsa se intampla cu toti oamenii obisnuiti este un spectacol despre noi toti, este un spectacol despre oameni obisnuiti, pentru oameni obisnuiti.

Crezi ca esti special? Pai esti, fiecare in felul este special. Insa, pe de alta parte, esti la fel de banal ca aproape toti ceilalti. Un spectacol despre tine, un spectacol care te va indemna sa te cunosti, sa reflectezi asupra propriei vieti. Vei rade, te vei intrista, te vei bucura, te vei descoperi.

Nu ar mai fi foarte multe de spus. Common livesAsa se intampla cu toti oamenii obisnuiti, de Theo Hergheligiu, in regia lui Cristian Bajora. Distributia: Maria Popovici, Paul Alexandru (banal de simplu: un spectacol de teatru cu doar 2 actori).

Alaturi de cei 2 actori, dupa terminarea spectacolului. Ochii mei inchisi erau fie din cauza blitzului, fie din cauza ca eram ganditor dupa spectacol. Alegeti voi varianta potrivita

Common livesAsa se intampla cu toti oamenii obisnuiti – la Teatrul In Culise, un loc dragut, primitor, insa altminteri nu iesit din comun. Un loc unde bei o banala bere, ai dicutii banale cu prietenii si, intr-un mod cat se poate de banal, vezi spectacole de teatru.

Urmatoarea reprezentatie a spectacolului Common livesAsa se intampla cu toti oamenii obisnuiti va avea loc luni, 10 februarie. Salutari TEATRALE tuturor si mergeti sa vedeti spectacolul 🙂

2 thoughts on “Common lives – Asa se intampla cu toti oamenii obisnuiti

  1. Pingback: Common lives – Asa se intampla cu toti oamenii obisnuitiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !