Colegi si prieteni? Baietii de aur.

Colegi si prieteni? Baietii de aur.

 

 

Cand vedeti un show in 2, show care se joaca de zeci de ani, aveti impresia ca acei actori sunt prieteni foarte buni, nu? Dintre ei aveti tot timpul un preferat. Oricare ar fi acesta, impresia generala este ca actorii sunt prieteni. Daca au rezistat atata timp …

De altfel, multi au impresia ca cele mai durabile prietenii sunt cu colegii de munca. Daca tot imparti atata timp cu acel om, relatia de prietenie care apare este una fireasca.

Daca, totusi, NU se intampla asta? Daca cei doi colegi de scena devin, brusc, RIVALI? Daca aparenta lor prietenie masca, de fapt, frustrari bine mascate?

Despre asta este vorba si in Baietii de Aur. Doi mari actori se reintalnesc pentru un ultim show dupa o pauza de 7 ani. Ce iese va las pe voi sa descoperiti. Despre acest spectacol am, insa, 3 precizari de facut:

Baietii de aur 1

1. Este pe baza unui text de Neil Simon. Pe baza aceluiasi text a fost facut si un film, The Sunshine Boys, cu Walter Matthaw si George Burns in rolurile celor 2 protagonisti.

2. Spectacolul acesta NU are regizor. Unii sustin ca acest aspect este in defavoarea spectacolului. Eu am auzit, insa, o parere contrara, pe care inca n-o pot confirma personal. Asadar, un spectacol fara regizor este diferit de la o reprezentatie la alta. Trebuie sa-l mai vad pentru a ma convinge, dar intuitia mea zice ca asa ar trebui sa fie. Ce pot confirma este faptul ca actorii ies in evidenta mai mult decat in alte spectacole. Voi merge sa-l revad sa va spun cat de diferit este.

3. Spectacol aparent lung, 2 ore si jumatate cu pauza. Nu pare, insa, deloc lungit excesiv, deci nu va veti da seama cand trece timpul.

Baietii de aur 2

Mai zic doar atat: finalul este unul deschis. Ne putem imagina multe. Un final cum vad des in filme, dar cum nu prea vad la teatru.

Teatrul Mic Sigla

Baietii de aur se joaca la Teatrul Mic. Este pentru toate varstele si pentru toate gusturile. Salutari TEATRALE tuturor!

 

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !