Coincidenta? Ana are mere – subiect la capacitate!

Scriam mai demult despre Ana are mere si ale sale perspective. Articolul este unul dintre primele pe acest blog, scris in a III-a zi de existenta a acestuia. Nu as fi revenit asupra subiectului daca n-as fi vazut ca la capacitate (sau cum s-o numi acum) s-a dat un subiect pe baza celebrei sintagme. Iar subiectul a fost la proba de … matematica! Ce le-o fi venit in cap oamenilor? Or fi citit blogul meu?

Presupunand prin aburd ca asta s-a intamplat, ma ofer sa ajut pe cei care fac subiecte. Si voi propune cateva subiecte pentru alte materii de capacitate ori bacalaureat:

1. Geografie. Ana are 3 mere de Voinesti. Precizati in ce judet se afla aceasta localitate.

2. Economie. Se da urmatoarea fraza: Ana are 3 mere, Bogdan are 4 mere iar Calin are 5. Comentati aceasta fraza atat din punct de vedere al conceptiei liberale, cat si din punct de vedere al conceptiei marxiste.

3. Filosofie. Pe baza aceleiasi fraze, va trebui comentat conceptul de dreptate din perspectiva a cel putin 3 filosofi. Cum aplicam acest concept celor 3 copii?

4. Limba romana, de data asta un subiect mai de olimpiada asa: construiti o poveste in care sa includeti cele 3 personaje si in care sa enuntati faptul ca ei au 3, 4 respectiv 5 mere.

5. Sociologie. Construiti un text de jumatate de pagina in care, pe baza enuntului de mai sus, sa reliefati termenul socializare.

6. Informatica. Realizati un program care sa calculeze automat problema cu cei 3 copii.

7. Jurnalism (admitere la facultate). Construiti un reportaj imaginar despre cei 3 copii.

8. Comunicare – admitere. Realizati o strategie de comunicare, online si offline, pentru Ana, presupunand ca ati impresarul /consilierul ei de imagine. Mentiune speciala: nu va comportati precum impresarul Alexandrei Stan.

Sunt doar cateva exemple. Intrebarea finala este insa pe bune: cei care se ocupa de subiecte mi-au citit cumva blogul? ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si tineti minte: ANA ARE MERE!

ps: Detalii despre subiectul de la capacitate – proba la matematica cu ANA ARE MERE gasiti AICI !

Comments

comments

2 thoughts on “Coincidenta? Ana are mere – subiect la capacitate!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !