Coafura

Desi poate par misogin (aparentele astea), eu voi vorbi acum cu baietii cititori ai acestui blog (presupunand, intr-un mod cu totul homofob, ca baietii sunt cuplati cu fete). Asadar, sa presupunem ca vine gagica acasa si foarte incantata iti spune ca vrea sa-si schimbe look-ul. Nu, nu la operatie estetica ma refer. Desi uneori e cazul, insa nu va entuziasmati: daca e sa-si faca vreodata asa ceva voi o veti plati.

Revenind, vine gagica si zice ca vrea sa-si schimbe coafura. Sa zicem ca vrea sa se tunda. Tu trebuie cumva sa-ti spui parerea. Daca nu zici nimic sunt 3 riscuri:
1. Ca n-o bagi in seama.
2. Ca esti nepriceput, deci ca esti prost.
3. Riscul, cel mai mare: ca ea isi va trage o coafura de neam prost. Si nu vei putea spune ca e naspa pentru ca ea va riposta, oarecum pe buna dreptate: da cand te-am intrebat de ce n-ai zis?

In general exista situatia urmatoare:

1. Ea vrea sa se tunda, sa-si scurteze parul. Astfel, trebuie sa te interesezi de ceva coafuri par scurt. Cauti pe net, vezi ce gasesti. Tot aici, daca avea parul foarte lung, te-ar putea interesa niste coafuri par mediu.

2. Ea vrea sa-si lase parul mai lung, creste constant, asa ca trebuie sa cautati coafuri par lung.

Trebuie insa sa fiti atenti cu site-urile. Gagica poate interpreta altfel intentiile voastre. Daca voi ii aratati o poza cu o vedeta slaba iar gagica este grasa cat o batoza s-ar putea ca ea sa inteleaga altceva. Asa ca indemn la precautie.

Si acum sa inchei nemisogin si nehomofob: pot fi si fete interesate de asa ceva. Puteti sa va ajutait o amica sa-si gaseasca o coafura interesanta; ori puteti sa va sfatuiti PRIETENA in acest sens.

In final, o singura remarca: daca va alegeti o coafura „de pe net” avantajul este ca puteti s-o aratati la mai multe persoane deodata. Care persoane isi vor da cu parerea si vor spune daca e buna sau nu.

Cum as putea sa inchei? Pai cu salutari COAFATE ­čÖé (nu, nu merg la coafor, doar vreau sa fie in ton cu articolul ).

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !