Cizmele peste genunchi – o adevarata pasiune

Cizmele peste genunchi – o adevarata pasiune

 

Și sezonul acesta cizmele peste genunchi ocupă locuri fruntașe în topul preferințelor când vorbim despre încălțăminte de sezon și cu siguranță nu vor ieși din modă prea curând.  Nu putem nega că cizmele extrem de lungi, peste genunchi și-au câștigat faima și au schimbat complet concepția pentru ținutele de toamnă și iarnă.

Dacă până acum nu ți-ai achiziționat acest tip de cizme din diverse motive poate că este timpul să o faci. Având în vedere că vin sărbătorile, magazinele de încălțăminte, atât cele locale cât și cele online, au numeroase reduceri astfel încât vei economisi și ceva bănuți pentru a-ți luă altceva. Există o gamă diversă de modele: joase, cu toc înalt, cu tocul subțire sau gros, cu botul ascuțit sau rotund, multae pe picior sau mai lărgi, diferite culori, ce așteaptă doar să le cumperi.

Trebuie să recunosc că în fiecare an am cochetat cu ideea de a-mi achiziționa o pereche de cizme peste genunchi, însă fiind o persoană nu foarte înaltă și mai plinuță, am considerat că nu mă avantajează acest tip de cizme. Adevărul este că cizmele lungi sunt pentru persoanele înalte. Dar acest lucru nu trebuie să fie neapărat o regulă și cu siguranță nu trebuie să te împiedice să porți ceea ce îți place. Așadar am făcut ce facem majoritatea dintre noi, am luat internetul la întrebări și am căutat păreri ale altor persoane care sunt în aceeași situație. Mă gândesc că nu toate persoanele scunde din lume vor ezită să poarte cizmele preferate doar din cauza unor centimetri. Și cine spune că internetul minte, să nu îl credeți. Luând la rând diverse site-uri, iată că m-am decis pentru prima data în atâția ani, să îmi cumpăr nu una, ci două perechi de cizme lungi, una cu talpă, iar cea de-a două cu toc.

Atâta timp cât știi cum să le porți, cizmele peste genunchi te pot avantaja chiar dacă înălțimea și kilogramele nu te ajută. În general, îmi achiziționez încălțăminte de pe ShoeFever, deoarece au niște articole superbe și deloc scumpe, așadar am tras un ochi și de data această însă pentru a caută cizme și chiar ai din ce să alegi.

Să achiziționezi cizme cu talpă nu este un lucru foarte complicat, trebuie doar să te decizi asupra culorii și în câteva minute poți finaliza comandă. Mărimile sunt foarte ușor de nimerit, deoarece ai toate măsuratorile disponibile, deci nu ai cum să greșești atunci când faci comandă. Cizmele lungi cu talpă sunt perfecte pentru a fi purtate zi de zi, cu blugi, pulovere oversize, tunici și chiar și cu rochițe tricotate.

Cizmele cu toc sunt puțin mai pretențioase, deoarece nu pot fi purtate chiar zi de zi și în oroce combinație. Deși sunt adepta tocurilor cui, datorită faptului că sunt mai plinuță și tocurile cui ar avea de susținut câteva kilograme bune, nu ar reprezenta o alegere tocmai bună pentru mine, deoarece trebuie să ne încâlțăm în ceva comod, nu să ne chinuim mergând. Așadar am ales cizme negre, cu toc gros, potrivite pentru a fi purtate cu rochițe. Și trebuie să recunosc că sunt destul de mulțumită de alegerea făcută.

În concluzie, dacă considerați că aveți aceeași problemă că și mine, trebuie să va sfătuiesc să va gândiți de două ori înainte de a renunța la ideea de a va luă perechea de cizme preferata. Nu lăsați detalii că înălțimea sau kilogramele să va ghideze modalitatea în care să va purtați. Dacă țineți cont de câteva sfaturi care va pot fi de ajutor să va puneți în valoare siluetă avuta, puteți arată minunat.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !