Vacante tip city break

Nu stiu daca sunteti familiarizati cu conceptul de City Break. El este un concept misto si se adreseaza in special persoanelor ocupate. City Break presupune sa dai o fuga, intr-un weekend (care se poate prelungi la 3 sau chiar la 4 zile), intr-un loc unde iti doreai demult sa mergi, la un cost mai mic. De ce e cost mai mic? Pai pentru ca te duci intr-o perioada altfel moarta. Prin octombrie, prin noiembrie. Nu e nicio sarbatoare, nu e nimic. Te duci sa vizitezi. Iar acum ai la dispozitie si low-costurile, deci e cu atat mai ieftin.

Pentru ca se numeste CITY Break si nu altfel, el in fapt presupune vizitarea unui oras. Nu exista City Break cu 3 orase, termenul in sine iti spune asta. Partea misto este ca acest concept este intr-o continua dezvoltare, si aflu ca mai nou exista si orase romanesti pe aceasta lista. Pe langa clasicele Paris, Praga si Amsterdam, mai nou poti avea un City Break la … Bucuresti. Sau la Timisoara. Suna misto, nu? Voi, bucurestinilor, radeti. Ca ce dracu’ avem de vizitat in capitala, ca de ce ar merge cineva aici. Si totusi pentru un tip din provincie capitala a reprezentat tot timpul o atractie. Pentru o persoana din Timisoara, din Iasi, capitala este tot timpul ceva interesant.

Bineinteles, capitalele altor tari vor fi tot timpul interesante. De ce ai vizita un oras cand e aglomerat, cand e scump si cand il viziteaza toata lumea? SIngurul risc este sa prinzi o vreme ploioasa. Dar daca nu, city break -ul reprezinta o reala afacere.

Acum sunt curios: voi ati fost vreodata in city break ? Daca da, a iesit misto? Sunt curios, ca ma tenteaza demult o asemenea chestie.

Salutari DE VACANTA tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !