De la altii: Cine va castiga Euro 2016 si cum sta Romania la casele de pariuri

Cine va castiga Euro 2016 si cum sta Romania la casele de pariuri

 

In iunie incepe Campionatul European de Fotbal 2016, programat in Franta. Daca dupa ultimele atentate din Paris se punea chiar problema ca acest eveniment sa fie mutat in alta tara, intre timp lucrurile s-au linistit, iar francezii promis masuri extreme de securitate (au aratat-o si in ultimele luni, de fapt). Cel putin teoretic, atat sportivii, cat si spectatorii ar trebui sa se simta in siguranta. Va fi cu siguranta un eveniment sportiv care va atrage atentia tuturor europenilor si probabil si pe alte continente. De aceasta data, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei va fi prezenta la turneul final din Franta, ba chiar va juca meciul de deschidere cu tara gazda.

Avem sanse „sa facem o figura frumoasa„, asa cum le place comentatorilor de fotbal sa spuna? Casele de pariuri sportive zic ca nu prea. Romania are o cota de 201 la castigarea Euro 2016, adica printre cele mai mari (asta inseamna sanse minime). Cine va castiga Euro 2016? Favorite sunt Germania, Franta si Spania. Evident, acolo este fotbalul de top din Europa (Anglia si Italia sunt si ele oarecum favorite, insa cu sanse mai putine). Din fericire, casele de pariuri se bazeaza doar pe statistici, deci in sport nimic nu este imposibil. Au aratat-o de-a lungul timpului multe echipe care au invins „sansele”.

In primul meci de la Euro 2016, Romania are cota de 8,50 pentru o victorie in fata Frantei. Nici macar contra Elvetiei se pare ca nu suntem favoriti, conform casei de pariuri online Unibet. Avem cota 4,25, iar Elvetia are doar 1,90. O ocazie interesanta pentru romanii care cred in Echipa Nationala… Suntem totusi favoriti in meciul cu Albania – cota de 1,95, in timp ce adversarii nostri au 4,25. Cel mai probabil, aceste cote se vor mai modifica pana cand se apropie evenimentele. De fapt, dupa primele meciuri desfasurate, sigur cotele vor fi altele, caci apar noi informatii, noi statistici, noi date de luat in calcul… Vom vedea ce echipe sunt pe val si ce echipe isi dau cu stangul in dreptul.

Legal

In prezent, romanii pot paria online la casele de pariuri licentiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Adica o pot face 100% legal, fara a mai avea numai varianta agentiilor de pariuri stradale, unde confortul nu este atat de mare (cash, cozi etc.). Multe agentii importante la nivel international si-au facut deja resimtita prezenta pe piata romaneasca, unele promovandu-se inclusiv prin panouri outdoor. Este de asteptat ca aceasta promovare sa creasca pe masura ce Euro 2016 se apropie. Sa nu uitam ca Romania va fi prezenta prin sport si la un alt eveniment major al verii – Jocurile Olimpice din Brazilia.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !