Cinci motive pentru care mi-am luat palarie

Cinci motive pentru care mi-am luat palarie

 

 

Eu sunt indeajuns de pitiponc incat atunci cand imi iau un accesoriu vestimentar, nu iau o singura bucata. Asa ca daca incep sa iau ceva, sa fiti siguri ca voi continua sa iau (atunci cand vad ceva misto).

Acum mi-am luat palarie. DE CE mi-am luat palarie este o intrebare buna. Zic sa si raspund la ea (pe scurt):

Noua vieti Poster Palarie

 

Foarte putini mai poarta palarie

 

Stiu, suna hipstereste, dar asta e adevarul: ma bucur sa vad ca port ceva ce nu poarta altii. Faptul ca unii se intreaba de ce port palarie ma face sa cred ca am facut alegerea corecta.

 

Voi avea un argument solid sa spun JOS PALARIA

 

Pe bune, mi se pare mult mai misto sa scoti efectiv o palarie de pe cap decat sa mimezi gestul ori sa iti dai jos o sapca (ori un fes, accesoriu pe care nu-l suport). Adica de ce sa mimam un gest cand putem sa-l facem #pebune?

 

Voi putea spune ca ma doare-n palarie de altii

 

Serios: am pus poza pe facebook si unii au sarit sa-mi spuna ca nu imi sta bine, ca nu le place. Tuturor le spun acelasi lucru: ma doare-n palarie de parerea voastra. O durere intensa si profunda, nu altceva.

In ea ma va durea :)
In ea ma va durea ­čÖé

 

Voi putea afirma cu tarie ca umblu cu flori in palarie

 

Stiti ce inseamna expresia de mai sus? Nu-mi pasa (daca nu stiti). Google it! ­čśÇ

 

Imi place cum imi sta cu palarie

 

Deci, sa recapitulam: ca sa-mi acopar minunatul cap blond, pana acum am folosit sepci. Urasc fesurile, nu stiu daca-s frumoase sau urate, mie nu-mi plac si pace. Si cum m-am cam saturat de sepci, am zis sa fac o schimbare. Si na, ce-ati vrea sa-mi pun in cap? Un batic? Va arat mai jos cum imi sta cu palarie.

Emil cu palarie

Acum astept sugestii despre locatii de unde pot sa-mi iau alta palarie. Nu va impacientati, tot eu voi fi. Aceeasi Marie cu alta palarie. Pardon, acelasi Emil cu alta palarie (am stricat si rima, dar asta e). Salutari PALARISMICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Cinci motive pentru care mi-am luat palarie

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !