Ciao Bella. La Cinema.

Ciao Bella. La Cinema.

 

 

Va zisesem despre conceptul de Teatru la Cinema. Organizasem si un concurs pe tema asta, prin intermediul caruia am trimis 2 norocis la teatru.

Pentru ca mie imi place sa testez ceea ce dau pe blog, m-am dus personal la teatru. Fusesem si la inaugurare, la un un spectacol de improvizatie, insa am zis sa merg si la un spectacol normal de teatru. La cele de copii INCA nu sunt tentat sa merg.

Sambata, dupa ce m-am delectat cu nebunia Fifty Shades of Grey, am zis sa merg si la teatru. Tot la Plaza, dar in alta sala. Am potrivit programul si am ajuns la teatru.

Spectacolul este alcatuit din monologurile a trei personaje, fiecare avand propria poveste de viata. Vazand asta, mi-am amintit cat de mult dispretuiam eu sa vorbesc la telefon acum cativa ani. Acum vorbesc mult la telefon, ce-i drept, si de cele mai multe eu sunt cel care are ceva de comunicat. Mi s-a spus ca-s un bun povestitor.

Ciao Bella 2

De multe ori m-am gandit cum m-as simti intr-o tara straina. M-am gandit cat de mult m-as apuca sa vorbesc la telefon despre ce fac acolo. E drept, din spectacol noi auzim doar jumatate de convorbire. Adica fix ce am auzi daca am asculta in tramvai discutia telefonica a unui nene mai tare de urechi. Eu am antidot pentru asa ceva, si anume castile, dar tot se mai intampla diverse chestii (telefon aproape descarcat, casti nefunctionale, lipsa de chef pentru a asculta muzica) care ma fac sa aud cine stie ce convorbire.

Ciao Bella Emil Calinescu

Spectacolul acesta, cu aceeasi distributie, s-a mai jucat prin Bucuresti. Am vazut jucat pe la Godot acum vreo 2 ani, dar si intr-o locatie numita Teatrul de sufragerie. Acum si-a gasit o gazda primitoare la cinema.

Ciao Bella Teatru la Cinema

Voi reveni cu drag la spectacolele tinute in Cinema Plaza. Chiar daca locatia nu imi este la indemana, imi place ideea, imi plac scaunele, imi plac spectacolele de acolo. Mai jos este programul de saptamana asta.

Teatru la Cinema Saptamana 20-23 februarie

Ciao Bella, ciao tuturor! 🙂 Salutari TEATRALE tuturor!

 

 

Comments

comments

3 thoughts on “Ciao Bella. La Cinema.

  1. Pingback: Ciao Bella. La Cinema.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !