De la altii: Chestionarele auto – cea mai eficienta modalitate de a invata pentru permis

Chestionarele auto – cea mai eficienta modalitate de a invata pentru permis

 

Rezolvarea de chestionare auto este cea mai eficienta metoda de pregatire pentru proba teoretica a examenului de obtinere a carnetului de soferi. Examenul teoretic pentru permisul de sofer este rezolvat in format electronic, pe calculator si are ca scop verificarea cunostintelor examinatilor pe diverse subiecte relevante pentru siguranta in trafic.

Instructorii si soferii profesionisti recomanda doritorilor de carnet sa foloseasca frecvent site-urile de chestionare auto de tip www.odat.ro pentru a verifica modul in care a fost retinuta materia de studiu. Aceasta metoda este eficienta, intuitiva si pregateste viitorii soferi inclusiv in ceea ce priveste modul de desfasurare al examenului.

Chestionarele online trebuie selectate in functie de categoria de carnet pentru care se va sustine examenul, astfel pentru categoria A se vor completa teste auto categoria A, in timp ce, daca se doreste obtinerea permisului pentru categoria B se vor completa chestionare auto categoria B. Continutul intrebarilor si regulile de circulatie care se aplica in trafic difera in functie de o categorie la alta.

chestionare drpciv

Chestionarele auto drpciv – de ce este recomandata aceasta metoda de studiu?

Chestionarele drpciv au un rol pregatitor atat din punct de vedere teoretic, cat si emotional. Principalul scop al acestor teste este de a familiariza persoanele doritoare de carnet cu modul in care se desfasoara proba teoretica. Intrebarile cu multiple variante de raspuns, timpul limitat si numerotarea raspunsurilor gresite si corecte redau fidel atmosfera din timpul examenului. Persoanele doritoare de carnet se familiarizeaza cu procedeul in care se parcurg testele teoretice si reusesc astfel sa isi controleze mult mai bine emotiile din timpul examenului. Capacitatea de concentrare nu este astfel afectata, iar cursantul poate rezolva cu calm si atentie toate intrebarile testului. Sansele de promovare a testului teoretic cresc cu pana la 87% in urma rezolvarii periodice de chestionare online pe site-uri precum www.odat.ro.

Doritorii de carnet care au parcurs toate testarile online si au fost considerati admisi la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi nu intampina surprize neplacute sau dificultati multumita pregatirii cu ajutorul chestionarelor drpciv care contin doar intrebari din listele oficiale.

Cum asimileaza cursantii informatia in urma rezolvarii de chestionare online?

Chestionarele online reprezinta una dintre cele mai eficiente variante de aprofundare si intelegere a notiunilor de circulatie si normelor legislative. Rezolvarea a cat mai multor variante ajuta viitorii soferi sa inteleaga mai bine regulile de trafic si sa aprofundeze legile in vigoare.

Chestionarele acopera toata teoria parcursa in timpul orelor de curs si includ intrebarile si variantele de testare cu care s-ar putea confrunta viitorii soferi in cadrul examenului oficial. Prin repetarea notiunilor de circulatie viitorii soferi memoreaza informatia prin expunere repetata si reusesc sa o aplice in timpul examenului mult mai bine.

Anumite chestionare online nu se opresc automat dupa ce numarul de raspunsuri gresite a fost atins, ci continua pana la sfarsit, oferind cursantilor sansa de a finaliza testul. De asemenea, la sfarsitul examinarii apar intrebarile care au fost raspunse gresit impreuna cu alegerea de raspuns selectata si variantele corecte urmate de explicatii, pentru a inlatura orice confuzie. Aceasta varianta implementata de chestionare este una foarte populara in randul cursantilor datorita modului in care sunt explicate informatiile, ajutand astfel la o mai buna intelegere a regulamentului de circulatie.

Modalitatea de parcurgere a testelor si formatul chestionarelor drpciv sunt aceleasi ca in cadrul examenului oficial. Chestionarele drpciv simuleaza conditiile de examinare cu ajutorul informatiilor preluate din surse de incredere de pe site-ul oficial drpciv si sunt reactualizate in timp real conform legislatiei in vigoare.

Comments

comments

One thought on “De la altii: Chestionarele auto – cea mai eficienta modalitate de a invata pentru permis

  1. eu cred ca la cate informatii si ce posibilitati exista in ziua de azi, cursantii ar trebui sa ia din prima 100%… s-au dus vremurile cand trebuia sa iei cartea din scoarta in scoarta si sa dai examen cu pixul pe foaie… foarte utile site-urile pe care poti face chestionare pentru permis

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !