Celula unui prizonier rus

Celula unui prizonier rus

 

Un prizonier rus isi pregateste evadarea. Pana s-o puna-n practica, este omorat de colegii sai detinuti. Colegii romani nu voiau ca el sa evadeze, insa nici nu i-a dus capul sa-l traga de limba sa le spuna de planul sau. Eh, asta e, l-au omorat, asa ca celula 37, unde a stat el inchis, ascunde planul sau de evadare. Suna bine pana aici, nu?

Tu si cu echipa ta (maxim 6 persoane) trebuie sa intrati, sa gasiti planul si sa evadati. In 60 de minute, pana vine gardianul. Nu e scenariu de film (desi ar putea fi), ci este scenariul celui mai nou Escape Room la care am fost.

Internet Explorers Locked In

Despre celula, in sine, nu va pot spune foarte multe. Nu d-alta, dar as face spoiler orice as da de acolo. Va spun doar ca unul dintre puzzle-uri presupune fericire si suparare ­čÖé

Celula 37 Internet Explorers

Celula unui prizonier rus va asteapta la cei de la LockedIn, in centrul capitalei, pe la Unirii, pe strada Radu Voda. Dintre cei prezenti alaturi de mine au mai scris Malaezu si Alin. Echipa Internet Explorers a evadat in 41 de minute, ajungand locul 1 in Hall of fame-ul acestei camere. Promitator zic. Puteam bate recordul daca nu ne poticneam la un puzzle (altfel extrem de misto).

Cei de la LockedIn urmeaza sa deschida si o camera a lui Dracula. Nu stiu mai multe despre camera, stiu doar ca va fi gata in cateva saptamani.

Celula 37 Internet Explorers LockedIn

Celula unui prizonier rus este, asadar, cea mai recenta evadare a mea. Daca vreti sa vedeti toate camerele vizitate de mine, accesati categoria Emil Evadeaza (link direct). O singura camera de evadare si-a gasit locul pe alt blog (Cinemil.ro), si anume cea avand ca tematica Fifty Shades of Grey. Salutari LIBERE tuturor!

 

Comments

comments

5 thoughts on “Celula unui prizonier rus

  1. Pingback: Celula unui prizonier rusBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Breaking news! O parte din clanul Internet Explorers a ajuns astăzi la beciul rusesc | Românii știu românește

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !