Cele mai importante 5 chestii de la WebStock 2015

Cele mai importante 5 chestii de la WebStock 2015

 

Ieri a fost WebStock 2015, cea mai importanta conferinta despre online din Romania. Voi scrie mai jos cele mai importante 5 chestii de la aceasta conferinta:

Emil Calinescu WebStock 2015

1. Conferinta a inceput in zodia oii. Transhumanta, Ghita Ciobanu, tot tacamul. Drept urmare, m-am strofocat sa fac glume pe tema asta. Zic ca am reusit. Va arat si eu 5 tweet-uri pe tema asta (al doilea dintre ele fiind spus la microfon de catre Manafu):

Emil Calinescu Ralucica

<

p style=”text-align: justify;”>  Irina Emil Andra Luciana

Iulia Boiu Emil Calinescu Andreea Mihaila WebStock 2015

<

p style=”text-align: justify;”>  Marin Apostol Irina Verlan Emil Calinescu

WebStock 2015 Emil Calinescu

Iulia Boiu Emil Calinescu WebStock 2015

2. Pentru prima oara m-am simtit vedeta. Nu va ganditi ca am multi fani, am doar unul. Dar e de ajuns. O fana foarte infocata, care abia astepta sa ma cunoasca. O fana care a intrebat pe toata lumea daca am ajuns si unde sunt, care apoi s-a mandrit nespus cu poza cu mine. Ea este Ioana Radu. Poza cu care se lauda e cea de mai jos.

Ioana este cea din mijloc :)
Ioana este cea din mijloc 🙂

3. Vloggingul intra in forta in online. A avut o sectiune speciala, moderata de Anne-Marie (care tocmai a facut un super-interviu in Varsovia, va invit s-o urmariti pe simpatica moldoveanca), sectiune pe care am urmarit-o cu interes. Voi scrie un articol distinct despre vlogging, care s-ar putea sa contina si un anunt interesant, insa astept cursul de vlogging pe care-l va sustine Vlad Dulea la Flanco, vineri dimineata. Pana atunci DOAR anunt ca un vlogger, Zmenta, a castigat titlul de personalitatea anului in online. Mai multe despre vlogging intr-un articol distinct.

Andreea Mihaila Emil Calinescu Iulia Boiu Malaezu Coca Cola Webstock 2015

4. Ca de obicei, am ratat chestii misto, fiind 3 conferinte in paralel. Culmea, chestia pe care vreau s-o aplic este de la o conferinta la care nu am asistat. Da, cu ocazia asta am aflat ca pot pune poze GIF ca poza de profil. Ma gandesc sa pun GIF-uri la paginile blogurilor. Ce ziceti? 🙂

Olteni la Webstock 2015

5. Cinemil.ro fusese nominalizat la sectiunea Publishing. Nu a castigat, dar ma asteptam. Momentan acest blogulet este in focurile competitiei Super-Blog 2015, poate va castiga acolo ceva.
Si pentru ca am pomenit de premii si castigatori, trebuie sa mentionez faptul ca acea minunat de inutila campanie, Nu inseamna NU, NU a castigat. Trebuie sa semnalez si sa laud normalitatea.
Despre alte premii nu comentez. Sunt unele campanii misto, care mi-au placut si mi-au atras si mie atentia (de exemplu cea a Elefant.ro), de altele nu am auzit ori pe altele nu prea le inteleg (de exemplu, a castigat iarasi CEVA campania Let’s do it Romania; nu stiu, au adus ei ceva nou?). Sa felicit, totusi, castigatorii. Ca o parere personala, am incredere mai multa in decizia unui juriu de specialitate decat intr-un vot popular (asta legat de acel premiu distinct, de personalitatea anului).

Ianolia Emil Webstock 2015

Dupa Webstock 2015 am mers in The Pub, sa mai socializam si sa tragem concluziile. Eu zic ca a fost cel mai bun WebStock de pana acum. E drept, pentru mine ar fi fost si mai bun dac-as fi castigat. Poate la anul 🙂 . Despre eveniment au mai scris, printre altii, Dragos SchiopuHoinaru si Marius Calin. Astept sa-mi spuneti, in comentarii, cum s-a vazut Webstock 2015 din streaming, de acasa ori de la munca. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Titlul Cele mai importante 5 chestii de la WebStock 2015 a fost ales in urma unei dezbateri de la un panel. Vreau sa vad cat succes poate avea un astfel de titlu. Si va semnalez si un clip misto la Cristi Florea, cum a folosit el o masina de scris veche pentru a face rost de-o bere. Eu stiam de chestia asta de la festivalul de teatru Undercloud, ma bucur ca cei de la Staropramen au adus aceasta idee si la Webstock.

 

Comments

comments

6 thoughts on “Cele mai importante 5 chestii de la WebStock 2015

  1. Eu stiam un lucru, ca vin la Webstock cu un blogger smecher si ca trebuie sa cunosc alti 5 (cu care discutasem inainte) + alti „cati se poate” la prima vedere. Luciana Corlan mi-a zis sa te caut neaparat pe tine ca tu stii unde e restul lumii. Chestia e ca am dat de restul lumii cata vreme te-am cautat ca nebuna pe tine :)) Am intrebat vreo 3 baieti daca numele lor este Emil, la alti doi doar m-am uitat pe badge-uri si m-am rasucit pe calcaie. Ai fost marea mea dilema in dimineata event-ului 😀 Nice to meet you! Mi-am tras poza cu Emil si apar chiar in mijloc, ca miezu’ :>

  2. Pingback: Cum a fost la #webstockro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !