Cele mai frecvente greșeli în alegerea unei companii de Hosting. De ce ai nevoie de o găzduire de calitate.

Ți-ai achiziționat un domeniu pentru afacerea ta online și deja ai trecut la componenta de web development fără să te gândești la serviciile de găzduire? Importanța serviciilor de hosting este adesea umbrită de partea vizuală a proiectului online – logo-ul și tema site-ului, funcționalitățile sale, etc. Cu toate acestea, nevoia de a prioritiza hosting-ul nu devine aparentă decât atunci când site-ul e live și totuși indisponibil din cauza hostingului defectuos. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli in alegerea unei companii de hosting pe care tu le poți evita:

 

  1. Lipsa research-ului

 

Serviciile de găzduire site sunt la fel ca orice alt serviciu online: doldora de review-uri și liste de clienți mulțimiți sau nemulțumiți. Recomandăm să evitați site-urile care oferă informații rudimentare despre serviciile lor, indiferent de cât de convenabil este prețul. Sitebunker.ro, produsul Nexloc SRL, dispune de un site foarte bine organizat cu informații utile, politici transparente și o interfață grafică accesibilă oricui.

 

  1. Alegerea bazată pe cel mai mic cost

 

Cel mai scăzut cost nu înseamnă neapărat cel mai eficient serviciu. Adesea, serviciile oferite transformă un cost mai ridicat în cea mai convenabilă opțiune. Sitebunker.ro dispune de software performant, antivirus integrat, back-up lunar și servere dedicate.

  1. Customer Support-ul e ineficient, dar prețul acceptabil

 

O greșeală monumentală este ignorarea semnalelor care denotă un departament  Customer Support ineficient. Întradevăr, lipsa comunicării poate fi inițial contrabalansată de un preț accesibil, însă doar temporar. Atunci când apar probleme care au nevoie de soluționare urgentă, calitatea serviciului cu clienții este esențială! Pentru a evita situația neplăcută în care compania ta de Hosting nu este disponibilă atunci când ai nevoie, încearcă Sitebunker.ro. Echipa Sitebunker este disponibilă 24/7, printr-un sistem de ticketing online.

Prin urmare, încurajăm un research riguros când vine vorba de semnarea contractului de hosting.  Costul nu ar trebui să fie factorul decisiv in alegerea unei companii de hosting, ci calitatea furnizorului. Paleta de alegeri este vastă, dar companiile ce livrează servicii de calitate nu sunt la fel de multe precum opțiunile prezentate.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !