Cele mai bune case pariuri online legale – Fă o alegere corectă

Casele de pariuri online au preluat lumea pariurilor sportive. Ideea este că poți paria pe orice eveniment sportiv și în orice moment al zilei. Un element crucial care, evident, îi înnebunește pe pariori. Sunt mai multe agenții aprobate de ONJN și altele care nu sunt. Între cotele care variază ușor de la unele case pariuri la altele și diferitele opțiuni de joc oferite, nu știm cum să facem o alegere corectă. 

Casele de pariuri autorizate să opereze în România sunt diverse. În plus, numărul este în creștere, deoarece anual observăm case de pariuri noi. De asemenea, odată cu dezvoltarea caselor de pariuri online, au apărut din în ce mai multe pronosticuri pariuri sportive. Prin urmare, acest articol își propune să evidențieze top case pariuri online.

Cele mai bune case pariuri online legale 1

Cum alegi o casă pariuri bună?

Dar ce este o casă de pariuri?  O casă de pariuri este un site de jocuri online care îți oferă dreptul de a paria pe sport, pe un eveniment sau pe un meci sportiv, cum ar fi fotbalul din Liga Campionilor. Datorită unui sistem de notare destul de special, trebuie să folosești cele mai bune cote pentru a-ți înmulți miza și astfel câștigi bani la o casă de pariuri.

 O casă de pariuri online nu este neapărat ușor de înțeles la prima vedere. Cu toate acestea, top case pariuri România oferă utilizatorilor interfețe moderne care sunt recunoscute, ergonomice și ușor de utilizat. Când ești, de exemplu, la o casă de pariuri de fotbal online, vei observa imediat meciul zilei în Titluri precum și pariurile live pe care este posibil să le urmărești în direct. 

De cele mai multe ori, este foarte ușor să găsești sportul care îți place la top case pariuri online datorită secțiunilor intuitive și detaliate. În sfârșit, un parior poate paria la o agenție străină dacă aceasta din urmă are o licență care respectă legislația țării în cauză. Prin urmare, o bună comparație cu casele de pariuri se ia în considerare:

 1. Fiabilitate și securitate garantate de site-ul de pariuri sportive;
 2. Oferta propusă de pariuri sportive;
 3. Ergonomia site-ului – prin asta ne referim la ușurința de navigare și gestionarea ușoară a pariurilor;
 4. Cotele oferite;
 5. Bonusul de bun venit și condițiile sale de utilizare;
 6. Calitatea serviciului pentru clienți;
 7. Prezența sau nu a streaming video.

Luând în considerare acești parametri, fiecare casă de pariuri are un cuvânt de spus. Unii încearcă să găsească un echilibru bun, în timp ce alții pariază pe anumite elemente în detrimentul altora. 

 

Top case pariuri online legale

 

Îți oferim o listă cu cele mai bune case pariuri sportive. Experții noștri se bazează pe o analiză atentă pentru a prezenta caselor de pariuri cele mai bune oferte actuale de pe piață. În afară de bonusul de bun venit care este o modalitate excelentă de a începe în pariurile sportive, luăm în considerare și toți parametrii menționați mai sus. Iată care sunt cele mai populare case de pariuri legale din România:

 • Superbet – Drept de funcționare în baza licenței L1160659W000328 cu valabilitate 01.09.2016-31.08.2026;
 • Unibet – Licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026;
 • Netbet – Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru NetBet Enterprises Ltd;
 • Winner – Deține licența nr. L1193408W001140, emisă la data de 01.12.2019 de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabilă până la data de 30.11.2029.;
 • Fortuna – Este licențiată în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Licența cu numărul L1160665W000326 valabilă de la 1 septembrie 2016 până la 31 august 2026.

Expertul în pariuri sportive Constantin Mazilescu este de părere că, pe lângă faptul că pariezi în siguranță, vei vedea că plățile tale vor fi procesate cu viteză mare și că solicitările tale vor primi răspuns instantaneu la o casă de pariuri licențiată. Înregistrarea la un astfel de operator este extrem de ușoară și îți va lua doar câteva secunde. 

De asemenea, vei putea beneficia de multe bonusuri, dintre care unele sunt exclusive, sau chiar pariuri gratuite de-a lungul aventurii tale la o casă de pariuri. Când ai selectat sportul potrivit pentru tine pe un site de pronosticuri, vei descoperi că există o serie de pariuri diferite. Deși oferta este multiplă și uneori complicat de asimilat la o casă de pariuri, selecția de cote și pariuri online îți va permite să-ți optimizezi câștigul de bani online.

 

Case pariuri închise

 

România are una dintre cele mai competitive industrii de jocuri de noroc din lume și asta înseamnă, în mod natural, că există operatori care reușesc și operatori care eșuează. Există multe motive pentru care apar case pariuri închise, dar multe dintre ele au de-a face cu reglementări, impozite și cota de piață. 

Veți observa că multe închideri/ieșiri tind să apară în momente specifice, care de obicei reflectă schimbările din lege, fuziunile și achizițiile majore sau ca urmare a amenzilor și suspendării licenței de către ONJN. Pe măsură ce jocurile de noroc online au crescut, fuziunile și achizițiile s-au accelerat în ritm. Există multe situații în care companiile vor cumpăra mărci pur și simplu pentru a le elimina de la concurență și fie să le închidă, fie să le retragă de pe piață. 

 

Concluzie

 

În prezent există sute de case pariuri online. Alegerea celei mai bune case de pariuri sportive online poate fi foarte confuză, ca să nu mai vorbim dacă tocmai ai început să pariezi online. Evident, dorești să-ți folosești banii într-un mod care să se simtă în siguranță, și nu doar unul care îți oferă cele mai bune șanse și o plată rapidă (opinia autorului Constantin Mazilescu). 

Punctele pe care le-am discutat în acest articol sunt cele la care pariorii le acordă adesea atenție înainte de a-și alege casa de pariuri. Joacă acum pe cele mai bune site-uri de pariuri online și pariază pe competiția ta preferată pentru a deveni marele campion al predicțiilor sportive!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !