Cele mai bune articole ale saptamanii

Cele mai bune articole ale saptamanii sunt:

1. Andrew scrie despre mar. Iphone . Faiv. Merita citit.

2. Pe blogevent e un serial misto de agatat studente. Doua episoade pana acum, daca vor mai fi, va anunt.

3. Florin Tomescu ar vrea ca bloggerii sa viziteze Oltenia. Si mie mi-ar place sa vad asta, fie si daca nu voi fi printre norocosi.

4. Probiu ne spune diferenta dintre femeile bune si femeile frumoase. Nimic insa despre inteligenta. Care-s destepte: cele bune sau cele frumoase?

5. Mistocareala ne da 50 de replici de agatat. De la porcoase pana la … ciudate. Nu stiu ce tipa ai putea sa agati cu replica BOND.JAMES BOND. Ma rog, din 50 sigur gasiti 10 replici de testat 🙂

6. Victoria scrie despre scoala de vara despre comunism la care a participat. Cum ei nu-i ajunge un singur blog si o singura limba, a scris si-n engleza despre asta. Articolele sunt usor diferite, asa ca daca va pasioneaza subiectul le puteti citi pe ambele.

7. De la Deva primim niste citate ale unor oameni celebri. Tot citate are si Aura, dar de la niste persoane cu ceva mai putini neuroni in cap.

8. Razvan Rosca (pecanal) ne vorbeste despre inceputul liceului. Daca nu spunea asta , pe bune ca as fi zis ca e mai mare. Cand vad blogurile liceenilor ma gandesc: oare eu ce-as fi scris in clasa a IX-a pe blog? Ceva cu logica sau aberatii fara sens? De parca ce scriu acu’ ar avea vreo noima …

9. Vienela gaseste bani prin haine. Eu nu prea am norocu’ asta. La mine banii stau in portofel . Nu foarte mult timp ce-i drept. Si tot ea ne spune cateva expresii lipsite de sens pe care le tot auzim/folosim.

10. Inchei cu NICE si al ei articol de vacanta.

Acum ultimele 3 chestii, tot in categoria ” cele mai bune articole ale saptamanii ” :
cel mai bun guest gazduit;
– cel mai bun guest scris in deplasare;
cel mai bun articol propriu de pe acest blog.

Cam gata cu cele mai bune articole ale saptamanii 🙂 deci salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Comments

comments

5 thoughts on “Cele mai bune articole ale saptamanii

  1. Multumesc mult, Emil. Te-am vazut mai devreme pe la mine, dar nu m-am gandit ca vrei sa ma recomanzi. :))
    Nici la mine nu se intampla des sa gasesc bani in buzunare. :))

  2. Mulţumesc mult Emil pentru menţionare şi pentru vizită 🙂 Mi-au plăcut restul articolelor recomandate de tine. Vienela m-a făcut să râd copios, iar articolul despre Iphone m-a lămurit foarte bine despre calităţile produsului – un articol foarte bun, de altfel. Cu probiu – pot să fiu sau să nu fiu de acord, dar de scris este bine scris. Îmi plac şi mie elevii de liceu ce scriu. Nice – se pare că a venit din vacanţa cu poze frumoase. Articolele tale de guest le voi comenta acolo.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !