Cel mai MINUNAT concurs: ADEVAR sau PROVOCARE!

UPDATE 2: Castigatoarea este … Furcoi Iulia Alina (JulyIulia). Astept de la ea confirmarea ca poate fi prezenta miercuri seara!

UPDATE: Va pot spune filmul, locatia si ora: Girl Most likely (fata care promitea), miercuri, 19:30, Cinema City sun plazza!

Tocmai s-a incheiat un concurs si incepe altul. De data asta e unul special minunat. Sa va zic despre ce e vorba:

1. Organizatori sunt Emilcalinescu.EU si RoImage 2000.

2. Premiul este o invitatie DUBLA la film. Si acum vine partea importanta…

3. NU vei sti care este filmul. Conteaza care e filmul?

4. Ce trebuie sa faci? Sa raspunzi la intrebarea: care a fost cea mai trasnita minciuna sau promisiune pe care le-ai facut si ce ai vrut sa obtii?

Voi alege CEL MAI BUN raspuns. Cum il aleg? Dupa cum ma loviti in coracon, bineinteles.

Concursul se termina duminica, la ora 23:59. Adica luni, la 00, anunt castigatorul!

Acum hai la comentarii!

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

 

Comments

comments

5 thoughts on “Cel mai MINUNAT concurs: ADEVAR sau PROVOCARE!

  1. …am mintit cand am spus primul “te iubesc”,nu am facut-o pentru ca trebuie..ci pentru ca( stiti si voi) smecherul ala cu cornite de pe umarul stang mi-a tot urlat in ureche..si pentru ca minciuna ascunde adevarul…sa nu-mi cereti numele persoanei:)

    Ps. Emil sa nu-mi acorzi premiul ca nu pot veni la Bucuresti…fiind foarte ocupat:) si vorba ta: salutari blogosferice!

  2. Mi-e nu stiu cum sa o zic… da’ acum se stie adevarul asa ca e iertata :)). Am mintit-o pe mama pana la 20 ani ca sunt lesbiana ( in condtiile in care e un pic homofoba) ca sa nu ma mai dispere cu intrebarile de genul:”cand o sa ai si tu o relatie serioasa cu un baiat?” sau „mai stai mult virgina? ce nu-i in regula cu tine?”. Dragut e ca incepuse sa ma creada, dar am intrat in „normalitate” spre marea ei usurare 😛

  3. Eu am facut o promisune total nesabuita chiar astazi, dar inca sper sa nu devin ao minciuna, desi nu pot garanta. Am promis unui blogger ca am sa ii traduc articolul despre o excursie pe Moldoveanu in Fagaras in lb engleza, franceza, norvegiana, si daneza, pt a-l posta ulterior pe blogurile mele, pt ca acel articol sa fie consemnat in arhivele Internetului in mai multe limbi, pt ca acel articol mi-a placut ff mult si chiar asta am simtit ca trebuia sa fac asa din punct de vedere birocratic, chiar si ca voluntar, mai ales ca eu sunt si functionar birocrat de meserie.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !