Ceai, cafea si bloguri

Ceai, cafea si bloguri

 

Detin 8 bloguri. Il pun si pe cel nelansat, ca apare acusi. Pana acum ma tot intreba lumea ce blog prefer, de ce fac discriminari in favoarea unuia sau altuia. Nu m-a intrebat, insa, nimeni, ce bautura ar fi fiecare blog. Pana acum.

BlogalInitiative a transmis o provocare extrem de misto: ce tip de ceai sau de cafea ar fi blogul meu. Cum eu nu am doar unul, ci 8, voi spune pentru fiecare-n parte ce ceai ori cafea este. Sa le luam pe rand:

Blond.ro – incep cu blogul nelansat si zic clar ce ceai este: ceai GALBEN (adica BLOND). Din descriere trebuie citita doar prima fraza: este un ceai rar prin excelenta. Intr-adevar, asa este 🙂

Ceai galben

Cinemil.ro: Indian Black Chai Tea. Blogul meu cinefil a fost partener media la aproape toate filmele indiene intrate in cinematografele noastre, este unul dintre cele mai indiene bloguri cinefile si, in plus, are un aspect destul de … black, mai ales datorita fundalului de Godfather. Iar acest ceai este plin de condimente, exact precum blogul meu.

INDIAN BLACK - CHAI TEA

Politicalinescu.ro – acest blog nu este un ceai, ci o cafea. Sa nu va mire ce cafea am ales: Cafea Papua Noua Guinee (tara care are o prescurtare extrem de familiala politicii noastre: PNG). Este, exact ca blogul meu, o cafea noua, aceasta planta cultivandu-se in Papua Noua Guinee abia de prin secolul XIX, o crestere semnificativa avand loc abia dupa 1950. Sunt curios cand va avea loc o crestere semnificativa a traficului blogului in cauza 🙂

Cafea Papua Noua Guinee

Daca ar fi fost sa aleg musai un sortiment de ceai, as fi ales NANA MINT. Asa fac politicienii de obicei, MINT, iar scandalul Nana este arhi-cunoscut.

Ceai Nana Mint

LaTeatru.eu – am stat mult sa caut un ceai potrivit pentru acest blog. Intr-un final m-am decis asupa a 2 ceaiuri si 2 cafele. Sa le luam pe rand:

Cafeaua lu Tataie

  • Cele 2 cafele sunt Cafeaua lu’ Tataie (poza de sus) si Cafeaua lu’ Mamaie (poza de jos). Sunt foarte multi actori buni ajunsi la varste respectabile. E drept, daca ne gandim la Beligan, este cafeaua lu’ Strabunicu’, dar na, zic sa nu fim rai. Oricum, tot respectul pentru carierele teatrale ale venerabililor.

Cafeaua lu Mamaie

Acum sa vedem ceaiurile, si ele tot in numar de 2:

  • Ceai de seara relaxant. Asa vrea publicul sa fie spectacolele de teatru: relaxante dupa o zi istovitoare. Ca nu sunt toate asa este alta discutie. Drept urmare, daca nu sunt asa, sunt … (vedeti ceaiul urmator)

Ceai de seara relaxant

  • Ceai Philosophers’ tea. Unele spectacole sunt PREA filosofice, criticii le apreciaza, insa publicul de rand nu (prea). Cam asa o fi si blogul meu? 🙂

CEAI PHILOSOPHERS' TEA

EmilStudentulMinune.wordpress.com – greu de decis ce ceai se potriveste studentilor. Ei in general nu prea beau ceai, insa ma incumet sa indraznesc: Ceai morning flavour. E drept, nu se stie cu exactitate cand incepe dimineata la studenti.

Ceai Morning flavour

CristianManea.eu – imi este foarte greu sa aleg. Merg pe mana Ceai SuperStar, asa cum va fi, candva, si al meu Cristian. E cam dulce dupa mine, dar ce sa fac? Asa e Cristian 🙂

Ceai SuperStar

Minunat.eu – Desi este al treilea blog al meu, este inca la nivelul de … tanara speranta. Ceaiul Good Hope i se potriveste. Din pacate sau din fericire 🙂

Ceai Good Hope

EmilCalinescu.eu – l-am lasat intentionat la sfarsit pentru ca pur si simplu nu stiam ce sa aleg. Nici acum nu stiu foarte bine ce sa aleg, asa ca oscilez intre 2 ceaiuri si 2 cafele. Va arat intai cafelele, precum am facut la blogul teatral:

CAFEA ETIOPIA MOKA SIDAMO

CAFEA ETHIOPIA DJIMMAH MOKKA

Acum sa vedem cele 2 ceaiuri:

  • Incepem cu Licoarea zeilor. In fond, acest blog are in fruntea sa un … Social Media God. Deci de la mai multi zei s-a ajuns la un singur zeu … social media 🙂 Un pas mic pentru acel zeu, un pas mare pentru omenire #cumarveni 🙂

CEAI YERBA MATE VERDE - LICOAREA ZEILOR

  • Nu in ultimul rand, vorbim despre Ceai Lemon Sicilia. Daca nu stiti legatura dintre mine si lamaie, cititi prenumele meu de la dreapta la stanga. Acum v-ati dat seama de ce sunt atat de acru?

Ceai lemon sicilia

Cam atat. Ceai, cafea si bloguri – o combinatie deloc absurda 🙂 Acum astept reactiile voastre, sa-mi spuneti daca am ales bine sortimentele, daca le-ati baut (deci ce gust au … blogurile mele) si orice altceva credeti necesar pe acest subiect. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

6 thoughts on “Ceai, cafea si bloguri

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !