Cea mai rapida livrare de cand ma stiu

Cea mai rapida livrare de cand ma stiu QUICKMOBILE

Cea mai rapida livrare de cand ma stiu am primit-o de la Quickmobile acum 6 ani (au trecut 6 ani de atunci, ce repede imbatranesc). Intru direct in subiect, fara introduceri, pentru ca aici este blog si nu site de specialitate.

Deci era anul de gratie 2015 si era Black Friday. Magazinele online si-au afisat pe rand ofertele: unii la ora 00, altii la 01:00, altii la 03:00. Magazinul Quickmobile, caci despre el vorbim, si-a afisat oferta la cea din urma ora.

Eu ochisem un telefon Asus (Zenfone 2), pe care il avea si alt magazin pe stoc, insa ceva din mine mi-a spus sa astept. La concurenta era 999 de lei varianta de 2gb de RAM, insa eu mi-am luat la acelasi pret varianta cu 4gb de ram.

Sa fie clar: am facut comanda la ora 3 dimineata. Am dat plata la livrare, eram intr-o perioada de paranoia in care nu voiam sa platesc. Aveam impresia ca imi recuperez greu banii. Ma rog, nebunii de-ale mele.

Eh, imaginati-va ca am facut comanda SAMBATA DIMINEATA LA 3, iar comanda a venit … sambata la ora 9. Mie-mi picau ochii-n gura de somn, nu stiam pe ce lume sunt, iar curierul imi zicea ca e deja jos. Evident ca nu aveam nici bani, asa ca a trebuit sa ma teleportez (vorba vine) sa si scot bani. De unde sa stiu ca telefonul va fi livrat in mai putin de 6 ore?

Atunci cand mi-a venit telefonul si l-am putut butona in sambata de dupa Black Friday mi-am dat seama ca magazinul in cauza isi merita titlul de Quick. Si tot legat de Quick, este magazinul online unde apar cel mai repede noile gadgeturi. S-a anuntat lansarea unui Samsung, unui Huawei ori chiar a unui Asus ori HTC? Apai sa fiti convinsi ca la Quickmobile vor aparea prima oara. Nu stiu de Iphone, s-ar putea ca la dealerii Apple sa apara inainte.

Ce mi-as lua eu ACUM de la Quick daca as avea bani? Raspunsul este simplu: noua consola PlayStation 5. E drept, eu am alte 2 motive pentru care mai astept:

  1. Astept sa se ieftineasca.
  2. Astept sa apara mai multe jocuri pentru ea. Am luat teapa aferenta cu actualul PS4. Atunci, insa, nu aveam consola, nu am avut ps3, deci nu-mi permiteam sa astept. Ca acum.

Trebuie sa remarc faptul ca acest magazin online este printre putinele care are PS5 pe stoc. Cei grabiti si nerabdatori pot sa-l ia de aici.

Nu pot sa inchei fara sa va vorbesc despre programul lor de afiliere. Personal, inca nu m-am inscris, astept un pic, insa spre deosebire de alte programe de afiliere, ofera coduri de reducere. Ca sa intelegeti: la alte magazine online, afilierea este benefica doar pentru afiliat. „Cumpara prin intermediul meu ca sa imi iasa si mie ceva”. Ceea ce pentru mine ca blogger e ok, afilierea pe carti merge binisor. Insa multi cititori se intreaba: „Si mie ce-mi iese?”. Raspunsul, in cazul afilierii Quickmobile, este simplu: o reducere mica, de 2-3%. Intrati pe linkul de la inceputul acestui paragraf pentru a afla toate detaliile.

Pentru mine, in ciuda a ce zic altii, Quickmobile va ramane magazinul cu cea mai rapida livrare de cand ma stiu eu. Daca o fi fost sau nu o exceptie nu stiu. Eu va povestesc doar ce am patit. Atat si nimic mai mult.

 

Comments

comments

2 thoughts on “Cea mai rapida livrare de cand ma stiu

  1. Da, asa se întâmpla cand cel care livrează locuiește in orașul tau. Ps: sper ca pachetul a fost intact, de obicei livrările rapide vin si cu pachete stricate.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !