Cea mai grea camera de evadare din Bucuresti

Cea mai grea camera de evadare din Bucuresti

 

 

In America este o camera de evadare celebra pentru cat de putine echipe au iesit din ea. In 8 ani de zile, de cat timp este ea, au iesit doar vreo 5 echipe. Se fac rezervari cu mult timp inainte, vin oameni din toata lumea acolo.

Acum, este de discutat daca intr-o camera te duci pentru dificultatea ei sau pentru cat de fun este. Parerile sunt impartite, cert este ca prin multitudinea de camere de evadare din Bucuresti trebuia sa fie si una renumita pentru dificultatea ei.

Dorinta celor de la MisteryRoom a fost sa faca echivalentul romanesc al acelei camere americane. Astfel, cea mai grea camera de evadare din Bucuresti este considerata a fi Alien Abduction. Am fost in acea camera si, asa cum va asteptati, nu am iesit. Sau, ma rog, depinde de perspectiva: am evadat in 64 de minute (am fost lasati sa terminam camera, desi timpul expirase).

Alien Abduction Echipa

Acum sa va spun cateva chestii despre cea mai grea camera de evadare din Bucuresti:

  1. Desi n-am evadat, consider ca am intalnit camere un pic mai grele. Clar nu este pentru incepatori, dar nu e nici cea mai grea. Numarul maxim de persoane e 6 (atatia am si fost), probabil din acest motiv NU ni s-a parut atat de grea (am lucrat, totusi, bine). Retrospectiv, puteam evada.

  2. Renumele ei de camera imposibila cred ca sperie o parte din echipe.

Rapiti de extraterestri

  1. Prima oara am auzit de ea din interviul dat de Mickey Hash site-ului EscapeCentral. Imi permit sa citez caracterizarea facuta de acesta: „[…]o camera foarte interesanta de la Mistey Escape Rooms, Alien Abduction care are un decor si o atmosfera excelenta, dar care este exagerat de grea. Ne plac provocarile, insa nu este foarte atractiva o camera din care stii ca nu ai nici o sansa sa iesi. Cu toate astea, o recomandam jucatorilor FOARTE avansati.”
  2. Pentru a doua oara am fost nevoit sa ma uit outside the box (prima oara fiind la Siberia, la ExitRoom). Nu va zic cum, dar ideea este foarte tare.

Bunica

In afara de Alien Abduction mai este o camera in aceeasi locatie, numita camera bunicii. O camera extrem de vintage, probabil va fi apreciata de hipsteri. Miroase a naftalina, pentru doritori 🙂

Din Camera Bunicii am evadat, fiind clar mai usoara decat cealalta. Nu pot sa ma pronunt, dar tind sa cred ca poate fi terminata si de catre incepatori.

De prin garderoba bunicii
De prin garderoba bunicii

Asadar, am fost in cea mai grea camera de evadare din Bucuresti. Nu am evadat, dar mergeti si voi. Poate veti reusi 🙂  Despre experienta noastra de acolo au mai scris Serban si Malaezu, dar o recenzie a camerei gasiti si pe EscapeCentral. Salutari EVADATOARE tuturor!

One thought on “Cea mai grea camera de evadare din Bucuresti

  1. Pingback: Cea mai grea camera de evadare din BucurestiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !