De la altii: Cum stii ce tip de credit ti se potriveste ?

Cum stii ce tip de credit ti se potriveste ?

 

 

Traim intr-o societate de consum, iar nevoile consumatorilor au crescut odata cu diversificarea ofertei de bunuri.

Pentru ca nevoia de a cumpara este si mai mare, bancile au venit in intampinarea clientilor cu oferte de creditare potrivite nevoilor fiecaruia.

Dar cum stii ce credit ti se potriveste, atunci cand decizi sa apelezi la serviciile unei banci?

Primul pas este sa te gandesti pentru ce anume folosesti banii: vrei sa organizezi un eveniment important, sa te muti in casa noua, sa iti cumperi o masina, sa renovezi sau pur si simplu vrei sa ai o suma de bani pe card, pe care sa o folosesti la nevoie?

Urmatorul pas este sa calculezi suma pe care o poti imprumuta si sa analizezi ofertele in functie de dobanda, perioada si alte facilitati oferite.

Iata o lista cu principalele credite pe care cei de la ING le ofera, pentru a-ti satisface orice nevoie.

ING-bank

Daca ai nevoie de o suma de bani pentru o noua masina sau ca sa pleci in vacanta exotica mult visata, creditul de nevoi personale ING Personal a fost special conceput pentru tine. Poti imprumuta pana la 90.000 de lei, pe o perioada de la 1 la 5 ani, cu o dobanda fixa pe toata perioada de creditare. Venitul minim solicitat pentru un astfel de credit este de minimum 750 de lei.

Daca venitul tau e raportat la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), nu mai trebuie sa prezinti adeverinta de salariu sau cuponul de pensie si poti obtine acest credit pe loc (exceptie facand situatiile ce pot aparea din motive independente de vointa bancii). In cazul in care esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF,  va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale venitului.

Daca vrei sa poti cumpara orice, oriunde (Cu exceptia: Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord si Cuba.), oricand,  cardul de credit ING Credit Card este perfect pentru tine.

Platesti cumparaturile de minimum 100 lei in 12 rate fara dobanda sau in 24 sau 36 de rate cu 12% dobanda pe an. Poti obtine pana la 35.000 lei, in limita a 3 salarii lunare nete, pe o perioada de maxim 5 ani. Venitul minim solicitat pentru acest produs este de 1500 de lei.

ING Credit Card iti poate fi acordat pe loc, iar tu mai trebuie sa te prezinti la banca doar pentru ridicarea cardului de credit obtinut.

Daca doresti sa amortizezi situatii neplacute sau pur si simplu vrei sa ai o rezerva de bani pentru zilele in care vei avea nevoie de ei, linia de credit ING Extra’ROL e o solutie rapida si usoara pentru tine.

Poti imprumuta pana la 35.000 de lei, in limita a 3 salarii lunare nete, pe o perioada de maximum 5 ani, cu un venit minim lunar de numai 750 de lei si o dobanda de 11,44% pe an. Cand vine vorba de procesul de acordare a creditului, conditiile sunt similare cu cele pentru creditul ING Personal.

Fie ca ti-ai propus sa-ti intemeiezi o familie, sa nu mai platesti chirie sau vrei sa te muti intr-o casa mai mare, creditul ING Prima Casa te ajuta sa-ti indeplinesti planurile.

Poti obtine o suma maxima de 66.500 euro (valabil pentru locuintele finalizate cu autorizatie de construire eliberata dupa 22.02.2010), cu un avans de minimum 5%, pe o perioada maxima de 30 de ani, cu o dobanda de 3.86% pe an daca inchei asigurare de viata de grup emisa de ING Asigurari de Viata sau 3.96% pe an daca nu inchei aceasta asigurare. Venitul minim solicitat pentru acest tip de credit este de 1500 de lei pe aplicatie.

O alternativa la creditul ING Prima Casa o reprezinta creditul ING Ipotecar, cu care poti imprumuta pana la 900.000 lei, pe o perioada maxima de 35 de ani. Dobanda standard este de 4,86% pe an, insa daca optezi sa inchei o asigurare de viata de grup emisa de NN Asigurari de Viata, poti beneficia de o dobanda mai buna, in valoare de 3,86% pe an.

Un alt tip de credit imobiliar, pe care il poti folosi in cazul in care vrei sa iti renovezi sau consolidezi casa, ori sa iti cumperi una noua, este ING Credit pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara in lei.

Poti imprumuta maximum 85% din valoarea imobilului ipotecat, in limita a 900.000 de lei, pe o perioada intre 3 si 35 de ani, cu o dobanda de 4,66% pe an daca inchei o asigurare de viata de grup, sau 5,66% pe an, fara incheierea acestei asigurari.

Daca ai planuri mari si o viziune larga, ING are pentru tine ING Credit de consum cu garantie ipotecara. Cu acest credit poti imprumuta pana la 900.000 de lei, pe o perioada intre 3-5 ani , cu o dobanda de 4,66% pe an, daca inchei si o asigurare de viata de grup, sau 5,66% pe an, fara incheierea acestei asigurari. Venitul minim net lunar solicitat este de 1500 de lei.

Creditele cu garantie ipotecara pot fi aprobate financiar pe loc, fara adeverinta de salariu sau cupon de pensie (cu exceptia acelor situatii ce pot aparea independent de vointa bancii), daca venitul tau este raportat la ANAF. In cazul in care esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF,  va fi necesar sa prezinti documentele doveditoare ale venitului.

 

Comments

comments

One thought on “De la altii: Cum stii ce tip de credit ti se potriveste ?

  1. Pingback: De la altii: Cum stii ce tip de credit ti se potriveste ?Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !