Ce se sarbatoreste de 5 mai 2013?

Putina lume se intreaba ce se sarbatoreste de 5 mai 2013. Da, adica azi. Eu va dau 4 hinturi (cine crede ca e o singura sarbatoare greseste grav):

1. Ziua internationala a barbatului. Ma rog, aici e o intreaga controversa: 5 mai concureaza cu 9 martie (cu ceva semnificatie religioasa) si cu 19 noiembrie. Daca ar fi dupa mine le-as sarbatori pe toate 3. La multi ani deci tuturor barbatilor.

2. Cica ar fi Sfanta Irina. Asta am auzit-o abia anul asta, da cica e ceva vechi si cu traditie. Acum as putea s-o heitaresc pe Irina Baragoi pentru ca-si serbeaza ziua de nume de ziua barbatului. Ori as putea sa ma intreb, retoric, ce are ea Sfant? N-o sa fac niciuna din astea. Nu d-alta, da’ n-as zice nimic nou. Ii urez insa un la multi ani de piscotareala din tot corasonu’ meu.

3. Tot azi isi serbeaza ziua, de data asta de nastere, Iulia Modiga. Despre ea am scris pe larg anul trecut (faceti click pe numele ei), acum n-as mai avea ce sa scriu foarte nou. Poate doar ca de cand am laudat-o pe blog nu mi-a mai adus bomboane. Am inteles mesajul, mai usor cu laudele :))
Despre ea a mai scris cineva in blogosfera. Mie imi mai ramane decat sa-i urez la multi ani si implinirea tuturor dorintelor (top 3 dorinte Iulia Modiga: UNIRE, UNIRE, UNIRE!).

4. La sfarsit las „Sfanta Sarbatoare Pascala”. Nu zic foarte multe despre aceasta sarbatoare, fac insa niste precizari importante. Asadar, ma enervasem eu aseara si anuntam ca voi injura pe toti cei care ma vor saluta cu Hristos a inviat. Injuratu e mult spus, cert si sigur este faptul ca NU VOI RASPUNDE CU ADEVARAT A INVIAT. Ca voi face misto, ca voi ignora, ca voi raspunde cu SALUTARE-SALUTARE, asta ramane de vazut. Si da, nu exclud nici varianta injuraturii „de badaran”. Consider ca-s indeajuns de iber incat o sarbatoare religioasa sa nu-mi schimbe formula de salut. Sper ca am acest drept.

Dupa ce am vazut ce se sarbatoreste de 5 mai 2013, sa fac, la final, o constatare: daca nu mi-ati spus La multi ani de Florii aveti sansa s-o faceti acum. Da, io-s ateul ala care considera ca e ziua lui si de FLorii si de Paste #miseparecorect

Salutari DE SARBATOARE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Ce se sarbatoreste de 5 mai 2013?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !