De la altii: Ce se mai aude despre agenția de pariuri 1×2 Bet Cafe Arena?

Ce se mai aude despre agenția de pariuri 1×2 Bet Cafe Arena?

 

 

Parcă s-au gândit la mine cei care au deschis Bet Cafe Arena. Îmi place să mă relaxez ieșind la o cafea în oraș și să mă distrez pariind. Am mers pentru prima dată într-o agenție a lor acum șase ani, dacă îmi aduc bine aminte.

bet-cafe-arena

Pe atunci nu erau așa dezvoltate pariurile online, iar eu aveam mai mult timp să „umblu creanga”, o parte din acest timp petrecându-l în agențiile de pariuri. M-a încântat în primul rând conceptul: o cafenea în care poți să pariezi.

 

O experiență „cochetă”

 

Într-adevăr, atmosfera era „altfel”. Mi-a plăcut felul în care era amenajat interiorul. Cochet. De altfel, citisem că cei care au dezvoltat proiectul au preferat să aibă un număr mai mic de agenții, dar „de calitate”.

Am zăbovit trei ore acolo, timp în care am pus câteva pariuri și am comentat cu prietenii ultimele știri din „Liga lui Mitică”. A fost o experiență plăcută, pe care mi-am promis să o repet.

Nu mă gândeam că aveau să treacă ani buni până mă voi întoarce. Am fost tot mai ocupat și mi-am mutat hobby-ul de a paria în online. Acum câteva zile m-a sunat un fost coleg de birou. Microbist și el, dar fără cine știe ce tangențe cu pariurile. Am zis să ne vedem la o bere ca să povestim ce a mai făcut fiecare, moment în care și-a amintit că odată am pus un pariu câștigător împreună, primul și singurul al lui.

Am fost de acord că am îmbina utilul cu plăcutul să ne reîntâlnim la o agenție de pariuri. Așa am revenit la Bet Cafe Arena. Nu chiar la aceeași adresă unde fusesesem în urmă cu șase ani, dar mă gândesc că toate agențiile sunt la fel.

 

Și-au diversificat oferta

bet-cafe-arena-2

 

Am regăsit aceeași atmosferă plăcută și totodată am constatat că și-au diversificat oferta. Am avut de unde alege când am vrut să pun un pariu live. L-am pierdut.  Am pariat apoi în premieră pe curse de câini. Nu știam (și nici acum nu știu) mai nimic despre ele. Am pierdut (din nou), dar m-am distrat.

La fiecare cursă participă șase câini, având înscrise numerele de concurs de la 1 la 6. Cursele de câini rulează pe toata perioada programului de lucru, la fiecare 3 minute și 45 de secunde. Chiar dacă nu a fost cazul meu, poți câștiga și dacă pui „la plesneală”. Ai o șansă din șase și nu te obligă nimeni să riști mulți bani.

 

Peste 100 de loterii internaționale

bet-cafe-arena-3

 

Tot în schimbul unei mize mici poți să-ți încerci norocul și la jocurile de Loto, care în timpul zilei se succed din cinci în cinci minute sau chiar sunt mai multe extrageri în același timp. Poți juca la loterii din Grecia, Slovacia, Austria, SUA, Croația ș.a.m.d. Noutatea este că acum sunt peste 100 de loterii internaționale!

Personal, sunt în postura personajului de banc care se ruga la Dumnezeu să câștige la loto și zi de zi reproșa Divinității că nu-i împlinește această dorință.  Într-o noapte, Dumnezeu i-a apărut în vis și l-a dojenit: „Măi omule, păi cum vrei să câștigi tu la loto dacă nu joci”?

Din aceeași categorie de jocuri face parte și Lucky Six, un pariu în cotă fixă, pe rezultatele unor evenimente generate aleatoriu de un sistem independent. Lucky Six este organizat în runde care se desfășoară la intervale a câte 5 minute și 30 de secunde. În fiecare rundă a jocului sunt afișate 35 de numere generate aleatoriu dintre cele 48 de numere participante la extragere (de la 1 la 48). Suma minimă pe bilet este 2 lei, iar maximă este 300 lei. Câștigul maxim pe bilet este 360.000 lei. Nu-i rău, nu?

 

Promoții pentru pariurile sportive

 

Merită și să încerci să „ghicești” numere, dar eu rămân fidel pariurilor sportive, mai ales că aici găsesc ponturi care mă ajută să fac profit. Am văzut două promoții interesante, care se regăsesc și pe site. Prima se numește „Arena bonus” și îți crește câștigul între 5 și 100% dacă ai între 6 și 21 de pronosticuri corecte pe bilet. Cota minimă pentru fiecare eveniment e chiar mică – 1,35.

Tot pentru pariuri multiple (cel puțin 11 evenimente cu cotă 1,35+ pe bilet) este și promoția „Triple chance”. Chiar dacă nu îți ies trei meciuri, biletul e câștigător. Desigur, câștigul e mai mic, dar nu intru în detalii. Te las pe tine să te duci la agentia de pariuri 1×2 Bet Cafe Arena ca să vezi ce și cum. Te aștept cu un feedback după aceea.

Comments

comments

2 thoughts on “De la altii: Ce se mai aude despre agenția de pariuri 1×2 Bet Cafe Arena?

  1. Nu stiu sincer cum se comporta cu clientii,dar dpdv administrativ sunt groaznici.Am fost de fata la un caz in care erau doua fete la pc-uri si un client intreaba daca ambele sunt functionale….II s-a raspuns ca da, iar cand s-a aflat suma( 20 de lei) acesta ii sune ca nu poate,ca e meneger…. eu nu mai cred in vorbe si reclame.Nu stiu cum sa-si tina clineti.Plus stand in zona am fost martora la mai multe incidente in care angajatele au fost batute,amenintate,jignite.Daca nu ofera siguranta unor angajati care au pana la urma au grija de banii si interesele lor, oare ce stabilitate la poate oferii clinetiilor?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !