Ce mai citim: carte offline despre online

Ce mai citim: carte offline despre online

 

 

In privinta cartilor scrise sunt mai multe controverse. Unii le considera demodate si vor sa nu mai aiba parte de ele (ocupa loc in casa, se pune praful pe ele, sunt incomode), preferand versiunile electronice. Tabletele specializate de citit stau foarte bine la vanzari.

Principalul argument pe care-l aud in privinta cartilor este cel ecologist: de ce sa tai atatia copaci? Nu mai bine citesti pe dispozitivul sau, fericit ca ai salvat cativa copaci de la distrugere?

E drept, exista fanii cartilor clasice, care prefera sa simta cartea, sa se poata bucura de ea in format fizic, sa se foloseasca in continuare de invechitele semne de carte. Demodati ar zice unii, insa sunt inca destul de multi. Ei prefera oricand o carte offline (hai sa o numim asa, veti vedea de ce) in dauna uneia electronice.

Ce ne facem, insa, cu cartile offline despre online? Cat de utile sunt ele? Unii le considera absurde: cum adica, tii o carte in mana si din cand in cand te duci la laptop sa pui in aplicare?

Pe de alta parte, cand citesti o carte in format fizic nu esti disturbat de altele. Te poti concentra asupra ei, fara sa te bazaie nimeni la cap.

Acum trebuie sa va zic ultima carte citita care corespunde titlului de sus: o carte seo, scrisa de cei de la e-advertising.

Carte SEO

Nu va dezvalui nimic din ea, va spun doar ca este o carte atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Este o sinteza foarte buna a tuturor lucrurilor pe care trebuie sa le stiti despre SEO. E drept, apar tot timpul lucruri noi, algoritmii Google se schimba constant, insa trendul ramane. Continutul de calitate primeaza si toate modificarile Google sunt facute in acest sens.

Nu, nu se exclud celelalte surse de informare, in special online, doar ca aici ai sintetizate toate informatiile necesare invatarii tehnicilor SEO. Drept urmare, cartea va ramane valabila si peste 5 ani, chiar daca intre timp vor aparea metode si tehnici noi.

Si, pentru ca tot vorbim de Google si de SEO, din carte veti afla nu doar ce trebuie sa faceti pentru a fi in topul cautarilor Google, ci si ce trebuie sa NU faci. Se spune ca mai bine faci ceva decat sa nu faci nimic, insa aici poti face mai mult rau decat bine. Mare atentie.

Sursa foto
Sursa foto

Aceasta carte offline este, asa cum deja v-am spus mai sus, scrisa de cei de la e-advertising, platforma de advertoriale pentru bloggerii mai mici sau mai mari. Te poti inscrie AICI pe platforma lor, iar daca ai aflat de ei de la mine, poti indica acest lucru. Nu stiu exact ce primesc, insa stiu sigur ca pe tine nu te va costa nimic. Salutari OPTIMIZATE tuturor!

PS: Hai sa va conving altfel sa cumparati aceasta carte offline. Asadar, o gluma pe care o fac deseori despre SEO este ca initialele vin de la Search EMIL Optimization. Cumparati cartea pentru a vedea daca sintagma este sau nu adevarata.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !