Ce faci cand ai criza de inspiratie? Sfaturi pentru bloggeri.

Tu ce faci cand ai criza de inspiratie? Cand pur si simplu vrei sa scrii ceva pe blog, stii ca e de bun simt sa scrii ceva , pentru ca asa ti-ai obisnuit cititorii, dar pur si simplu nu stii ce. Temele „importante” sunt epuizate , creativ nu prea esti (si parca nu vrei sa te faci de ras cu ceva complet nou)…

Eu consider ca o criza efectiva si completa de inspiratie nu exista. Criza de inspiratie poate. Criza de subiecte nu prea. Adica sa sustii ca n-ai subiecte de blogging?! Pe bune?! Hai sa vedem ce poti face:

1. Poti scrie un articol de tip „hater”, cu ceva care te enerveaza. Te enerveaza manelistii, rockerii, cei care poarta sosete in sandale ori betivii. Nu conteaza. Ia 3 categorii de oameni, zi ca te enerveaza mult, cel mai mult, si scrie. Oamenilor o sa le placa. Si o sa si completeze cu alte categorii.

2. Poti pune ceva siropos. E toamna, scrii de toamna. E vara, scrii de vara. Nu conteaza ca tu stai ca prostul in casa, tu scrii despre mare. Ca tu cand te gandesti la vara te gandesti la mare. La soare. La fetitele care-s goale.

3. Bagi niste poze. Cica n-ai cuvinte, dar vorbesti prin poze. Ce daca nu ai facut tu acele poze. Sunt pe net, sunt la liber. Le amesteci tu cumva, intr-un mod placut ochiului…

4. Bagi niste bancuri. Unul sau mai multe. Nu te poate acuza nimeni de ce ai pus bancul. Ai vrut sa faci o fapta buna, sa inveselesti lumea.

5. Cauta o melodie misto. Lasi muzica sa vorbeasca…
Legat de asta, am vazut azi vreo 10 persoane pe mess(si alte cateva pe facebook) care aveau la status WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS… Daca e luna septembrie, nu conteaza ca e 1 sau 30, poti pune melodia asta. Mergi la sigur.

6. Cauta lepse. Sigur gasesti una care sa n-o fi facut. Da bine, esti interactiv. O mai preiau macar 2-3 oameni. Ai ce scrie.

7. Gaseste un eveniment la zi. Comenteaza-l. E cazul cu Ursu, e cazul Elodia. Daca e cazul cu Ursu, sigur ai o amintire cu un urs. Sau zi de Elodia, avand sute de episoade, sigur se intampla ceva cand ai tai se uitau la otv la elodia. Hai ca merge…

8. Scrie de fotbal. Romania, Steaua, Dinamo… Sau de sport, cum se incearca salvarea Oltchimului…

9. Scrie ceva despre o intamplare de-a ta. Ce film ai mai vazut (si recomanzi, sau fa-l praf, una din 2), pe unde ai mai fost…

10. Daca nu vrei sa scrii nimic din astea, macar scrie un articol ca asta :)) Succesul nu e garantat, dar macar ai scapat de-o grija :))

Salutari INSPIRATIONALE tuturor!

ps: Totusi, tu ce faci cand ai criza de inspiratie ?

Comments

comments

3 thoughts on “Ce faci cand ai criza de inspiratie? Sfaturi pentru bloggeri.

  1. Te-as ajuta cu un raspuns… dar nu prea am crize de inspiratie. Doar de comoditate :D. Cateva articole stau in draft si ma gandesc cand naiba o sa ma timp si chef sa le termin.
    In legatura cu punctul 5. Eu nu prea as incuraja chestia asta cu muzica, vad pe multe bloguri clipuri, fara comentarii, fara pareri, fara nimic, preluari de pe youtube, vimeo. Nu, serios, asta chiar e blogging?

  2. Esti insensibiloasa. O melodie te-a lasat fara cuvinte. Tot ce ai zice tu pe langa acea „superba melodie” ar fi in plus. NIMIC NU STII !

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !