Ce facem in tren

Ce facem in tren

 

 

Mergeam spre Cluj, in 2014. O doamna in varsta (era sa-i zic baba) s-a luat de mine si de alt tip ca stam non-stop cu nasul in calculator si ca nu ne bucuram de peisaje. Drumul spre Cluj e frumos, dar, din multe puncte de vedere, prea cunoscut. Bucurest-Ploiesti-Valea Prahovei. De parca nu stie toata lumea drumul…

Poza din tren 1

Eh, faza e ca pana acum eu ma straduiam sa scriu. Oricum, sa stau pe net. Nervi, pica netul, am pe vodafone, dar n-am pe digi, uneori, surprinzator, e invers.

Poza din tren 2

Insa la ultimul drum, cel catre Vatra Dornei, ca acilea sunt momentan, am hotarat sa fiu mai antisocial ca niciodata: mi-am bagat castile in urechi si m-am uitat la un serial (Stalker, unul de acum 2-3 ani). Eram prins acolo in film incat nu bagam in seama pe nimeni: nici copilul care plangea, nici tinerii care se pupau in fata mea, nici babutele care se tot perindau pe langa mine. Ma rog, asta pana la Suceava. Acolo am schimbat trenul si in noul tren nu mai aveam masa. Nu inseamna ca nu am facut acelasi lucru, doar ca intr-un compartiment minuscul ma uitam la filme cu laptopul in brate. Idilica imagine.

Poza din tren 3

Din cand in cand mai scoteam capul sa vad pe unde sunt. Si mai dadea un check-in sa nu creada lumea c-am murit.

Poza din tren 4

Nu stiu daca solutia mea e cea mai buna. Unii ar zice ca nu. Dar va intreb sincer ce facem in tren? Adica ce ar trebui sa facem? Stiu, multi veti zice ca drumurile astea trebuie evitate. Ca e preferabil avionul sau masina personala. Ceea ce poate fi adevarat. Totusi, daca ati fi nevoit sa parcurgeti acest drum, ce ati face? Si, pentru a fi problema mai acuta, ce sa facem daca suntem singuri. Daca e un grup se gasesc alte activitati.

Poza Vatra Dornei

Pe parcursul articolului am pus poze facute de mine in tren si poza facuta de la balconul camerei. Sunt cazat la Hotel Silva, situat fix vizavi de gara. Despre cazare, despre Zilele Filmului Istoric in Bucovina si despre alte chestii interesante in articolele viitoare. Acum postez mai rar, nefiind acasa, dar recuperez cand ajung in capitala. Si nu uitati sa imi raspundeti la intrebarea: ce facem in tren? Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Ce facem in tren

    1. Daca e prima oara cand merg pe acel traseu, uitatul pe fereastra este indicat. Daca e un drum cat de cat cunoscut, e o decizie proasta. Daca e noapte, decizia e si mai proasta.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !