Ce caut la Future of Media 2014

Ce caut la Future of Media 2014

 

Urmeaza, saptamana viitoare, ultima conferinta Social Media a anului. E drept, pentru mine vor urma alte chestii, weekendul va fi plin. Dar strict pe Social-Media, aceasta va fi ULTIMA conferinta.

Future of Media

Si exact cum va ziceam despre Food Bloggers, as vrea sa ma intorc cu o idee, numai una, pe care s-o pot aplica. Daca-s mai multe nu ma supar, dar macar una de ar fi. A te intoarce din fiecare loc cu o idee mi se pare cea mai buna metoda pe care poti s-o aplici in viata. Pur si simplu, sa inveti ceva din fiecare lucru pe care-l faci, fiecare loc pe care-l vizitezi si fiecare persoana cu care interactionezi.

De la cine pot invata ceva util? Pai de la Petrisor Obae, Dragos Stanca, Mugur Patrascu ori Cristian Manafu. Mai sunt si alti vorbitori, AICI vedeti tot programul, iar AICI vedeti detalii despre fiecare vorbitor in parte.. Pot invata, insa, lucruri extrem de utile si din socializarea cu altii. Da, socializarea, denumita englezeste networking, este de fapt baza oricarei conferinte Social Media.

Nu mai enumar pe cei cu care ma vad si revad, pentru ca sunt multi. Ma bucur sa aflu ca sunt atatia prieteni, atatea persoane simpatice, dornice de networking, care merg la aceasta ultima conferinta. Cu cat cunosti mai multe persoane in online, cu atat iti dai seama ca a-i enumera pe toti cunoscutii pe care-i vei intalni la o conferinta este ceva imposibil. Da, am ajuns in stadiul ala in care sunt mai multi cunoscuti decat necunoscuti la o conferinta.

Revin miercuri cu detalii si cu ideea inovatoare. Gasesc eu una care sa ma coafeze 🙂

Acum astept sa aflu de la voi cu cine ma vad la Future of Media 2014 🙂 Daca ma stii de pe blog si nu m-ai vazut niciodata, acum e sansa ta sa ma cunosti 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !