Ce ati vrea sa auziti in cadrul unei prezentari despre bloggingul de filme?

Ce ati vrea sa auziti in cadrul unei prezentari despre bloggingul de filme?

 

 

N-am mai pus de mult timp un titlu asa lung. Adica articolele mele sunt, de obicei, lungi, insa macar titlurile erau scurte pana acum. Anyway.

Ideea e asa: e un micut festival de film in Bucovina (Suceava – Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei fiind locatiile unde va avea loc), numit Zilele Filmului Istoric in Bucovina, e organizat de Emilian, un tip tare fain cu care am stat in camera in 2013, la Festivalul de Film Istoric de la Rasnov (a carui editie din 2016 tocmai s-a incheiat), iar eu am fost rugat sa tin o prezentare.

Zilele Filmului Istoric in Bucovina Poster 2016

Nu fac spoiler, nu va spun cum arata prezentarea mea, ci fac o chestiune cumva inversa: va intreb pe voi ce ati vrea sa auziti la o astfel de prezentare. Sa zicem ca urmeaza sa fiu intervievat pe tema asta, iar voi puteti trimite intrebarile dinainte.

Bine, cel mai misto ar fi sa veniti la Vatra Dornei (eu acolo voi avea prezentarea, pe 22 sau 23 august, nu stiu exact cand) si sa imi puneti live intrebari. Sau, ma rog, sa aplaudati ori sa huiduiti, dupa caz. Dar daca nu puteti veni, ma puteti ajuta sa iasa o prezentare faina.

Nu-s asa bun (ca sa ma exprim astfel) la vorbitul in public, asa ca trebuie sa compensez cu o prezentare misto din punctul de vedere al informatiilor.

Asadar, ce ati vrea sa auziti? Ce ati vrea sa NU auziti? Cum ati face voi, daca ati fi in locul meu (intrebare adresata cu precadere bloggerilor cinefili)?

Nu m-am decis inca daca sa pun pe cineva sa ma filmeze si sa postez clipul cu mine vorbind. De fapt, cel mai bine ar fi sa pun pe cineva sa ma filmeze si sa decid publicarea sau nu a clipului in functie de cat de bine a iesit. Pare ca-s fricos, nu? :))

Iar daca ma intrebati de titlu, va dezamagesc: momentan nu vi-l pot dezvalui. Il voi spune organizatorilor atunci cand mi-l vor cere, insa ei si numai ei il vor dezvalui, cand vor considera necesar. Pana atunci, titlul este si va ramane o surpriza pentru toata lumea.

Zilele Filmului Istoric in Bucovina Emil Calinescu

Ah, era sa uit: habar n-am ce public voi avea in sala. Chestia asta face lucrurile cu atat mai interesante, nu? :))

Acum, serios, astept idei despre prezentari despre bloggingul de filme. Sigur ma veti ajuta sa am o prezentare ISTORICA! Salutari CINEMILE tuturor! 🙂

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !