Ce am visat azi noapte

Ce am visat azi noapte

 

Candva, prin 2008, cand mi-am facut blogul, printre chestiile pe care voiam sa le scriu se numarau si visele. Nu visurile, ci visele. Da, noaptea eu dorm. Si visez. Nu cred in insemnatatea viselor, spun doar ca visez chestii funny. Iar cel mai misto e cand visezi de Boboteaza, nu?

Cretinii sarbatoresc boboteaza

Stiu ca in noaptea de boboteaza trebuie sa visezi persoana iubita. Sau ma rog, cum se zice oficial, „cea harazita”.

Acum, trebuie sa va zic paradoxul meu: nu cred in vise, dar sunt superstitios. Cred ca pe 13 mi se intampla chestii naspa, iar cand e marti ori vineri 13 mai bine stau in casa. Saptamana viitoare e marti 13, asa ca deja-s pregatit sufleteste pentru ce-i mai rau.

Bun, nu-mi mai ramane sa va zic decat ce am visat. Ca aici incepe partea tare. Eram eu cu niste necunoscuti. Ma rog, in general singura persoana cunoscuta din visele mele sunt eu. Dovada de narcisism ar zice unii. Iar eu eu cu acei necunoscuti pusesem la pariuri. Nu stiu cat pusesem, dar stiu ca miza era un milion. Fiind vis, nu stiu ce moneda. La cat ne certam, tind sa cred ca era vorba de euro. Erau vreo 4 persoane, fiecare incercand sa-l tepuiasca pe celalalt. Cumva. Intr-un final biletul a ajuns la mine. Nu am mai avut ce spune, deci am luat-o la fuga. Norocul meu este ca m-am trezit, ca la ce conditie fizica am singur as fi fost prins. Si n-oi crede eu in vise, dar nici nu-mi place sa iau bataie in propriul vis.

Acum astept lamuririle voastre. Ce e de facut? Trebuie sa ma duc la pariuri sau, dimpotriva, e semn ca trebuie sa ma feresc de ele? Pe langa asta, e atat de grav ca-n visul meu de Boboteaza nu era nicio femeie? E drept, n-am pus busuioc sub perna. Nu d-alta, dar altele-s condimentele mele preferate.

Poza este luata de la ZU, unde gasiti cateva glume misto despre Boboteaza.
Poza este luata de la ZU, unde gasiti cateva glume misto despre Boboteaza.

Si inca ceva: v-ar suna bine o rubricuta permanenta CE AM VISAT AZI NOAPTE? Serios: am vise extrem de misto! Salutari ADORMITE tuturor! ­čÖé

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !