Cazare la munte

De cate ori ati fost in cautare disperata de cazare la munte ? Ori la mare, ca e cam acelasi lucru. De cate ori ati cumparat cazare la un pret (prin agentie eventual) si cand ajungeti la fata locului ajungeti la concluzia ca puteati gasi solutii mult mai ieftine? De cate ori s-a intamplat sa aflati de un hotel absolut intamplator, pentru ca alta solutie de a da de el nu prea exista?

De multe ori, nu? Si asta pentru ca , din pacate, sarcina promovarii revine in totalitate acelui hotel. Si a agentiilor de turism. Care agentii, bineinteles, promoveaza doar ce hoteluri au interes. Nu in interesul clientului, ci in interes propriu.

Mai nou exista un fel de agregator, doar pentru zona Brasov momentan. Dai pe google Cazare Brasov si ai toate hotelurile, pensiunile si chestiile care pot caza turisti. Momentan doar pe Brasov si imprejurimi, dar ar putea sa fie facuta o chestie de genul prin mai multe parti. De exemplu pe litoral se simte o astfel de nevoie.

De ce sunt utile? Pai ganditi-va la price.ro. Tu vezi un produs intr-un magazin. Ti se spune: SUPER-OFERTA! Dar oare nu gasesti mai ieftin? Ok, o fi cel mai ieftin. Dar e dreptul tau sa te informezi. Vrei ceva ieftin. Super-ieftin. Cel mai ieftin. Pai asta-ti doresti, nu vrei nici frigider, nici televizor. Nu vrei decat un pat sa dormi. Poti convietui pasnic si cu alti locatari: gandaci, furnici, paianjeni. Esti om pasnic, deci nu e problema. De ce te-ar interesa pe tine ca ai televizor cu cablu in camera, daca oricum nu-l pornesti? La Rasnov am avut televizor Philips in camera , era maricel. Dar nu l-am deschis deloc. Asa ca acel confort era inutil. Daca as fi dat bani pe cazare, as fi preferat sa fie cu 5 lei mai ieftina cazarea. Pe bune.

E bine ca apar chestii de genul. Daca nu la initiativa institutiilor statului (Ministerul TUrismului), macar la initiative private. Oricum ar fi, trebuie incurajate.

Salutari MONTANE tuturor ­čÖé

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !