Cazare in capitala

Cum ar trebui sa incep? Spunand ca datorita acestui blog am inceput sa am cunostiinte si din provincie? Probabil ca asa… Cu unele persoane vorbesc foarte des, cu altele mai rar.

Si cu anumite ocazii aceste persoane au nevoie sa vina prin Bucuresti. Ori vreo conferinta blogosferica, ori vreo gala tip Super-Blog, ori cine stie ce alte treburi administrative. Sa nu mai zic de fostii colegi de facultate, care mai vin prin Bucuresti pentru ridicarea unor acte de studii.

De fiecare data primesc aceeasi intrebare: unde ne cazam? Nu ca as avea cunostiinte in domeniul agentilor imobiliari. Pur si simplu ei ma considera un om informat. Iar eu le zic sec: cautati pe net. Altfel, ca preturi, habar n-am care sunt. Da cica-s preturi mari de tot in capitala, mai mari ca pe litoral ori la munte. Cica in capitala vin oameni pentru afaceri nu pentru distractie. Gandire economica nu altceva.

Exista acum si o alta solutie: cazare regim hotelier Bucuresti. Nu trebuie sa stai la hotel, poti sta in garsoniere si apartamente normale. Preturile cica ar fi mai mici iar conditiile asemanatoare. Uneori chiar as prefera un apartament dintr-un bloc normal in dauna unei camere de hotel. Camerele de hotel mi s-au parut totdeauna reci si neprimitoare. Pe bune.

Eu acum ma pot gandi si economic: nu stiu care-s conditiile, nu stiu preturile cum sunt, dar nu strica o concurenta in plus. Hotelurile vor fi nevoite sa scada tarifele, deci toata lumea e fericita. Sper ca amicii mei provinciali vor citi acest articol si vor veni mai des prin capitala.

Si tot economic vorbind: de ce nu apar astfel de intreprinzatori si pe la munte ori pe la mare? Sa nu ne mai bazam pe oamenii din gara, care nu par in totalitate de buna credinta.

Salutari OLTENESTI DE BUCURESTI tuturor! ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !