Caz umanitar: Rares Dumitrascu

Am 3 bloguri si am decis sa le folosesc pe toate pentru a populariza un caz umanitar. Rares Dumitrascu este numele unui copil are nevoie urgenta de ajutor. ACEASTA este pagina de facebook iar ACESTA este site-ul cu documentatia medicala completa. Boala pe care o are este cunoscuta drept CANCER DE SANGE. Cum incerc sa va conving sa donati? Si cum il puteti ajuta pe Rares? Pai:

1. Dintr-un motiv foarte pragmatic, ma impresioneaza mai mult cazurile de copii bolnavi. Un ajutor dat pentru un tanar inseamna un ajutor dat viitorului.

2. Nu sunt de acord cu donatiile in van, pentru niste cauze incerte. Cu donatiile pentru un anumit caz, unde documentele sunt clare si unde se stie cu exactitate UNDE se duc banii sunt de acord. Sunt de acord si sustin pana la capat cauzele in care cred.

3. Imi place campania care s-a facut pentru micut. Cabral sustine campania, bravo lui pentru asta. Imi place cand oamenii sunt solidari cu semenii lor.

Cum poti ajuta? Pai in primul rand, donand. Ai mai multe optiuni:

DONATII prin PAYPAL: rtdumitrascu@gmail.com
CONTURI pentru dona╚Ťii:
Titular de cont: RAZVAN TRAIAN DUMITRASCU
Cont LEI: RO54INGB0000999900856546
SWIFT INGBROBU

Titular de cont: ELENA DUMITRASCU
Cont EURO: RO30RZBR0000060016531563
Cont LEI: RO40RZBR0000060010077779
SWIFT RZBRROBU

Adresa titularilor de cont: Bucuresti, Sector 3, Str. Ramnicu Sarat nr. 15

DETALII LA TELEFON: 0740.018.731;0745.086.138
E-mail: rtdumitrascu@gmail.com

In al doilea rand, puteti ajuta popularizand acest caz. Popularizati pe facebook, pe twitter, pe blog, dar si offline spunand prietenilor ori familiei. Puteti da mai departe paginile oficiale ale cazului, dar si blogurile care au scris despre. Nu am pretentia sa-l dati pe al meu, probabil este printre cele mai neimportante, insa faptul ca un blogger mare precum Cabral a scris despre caz ar trebui sa fie o garantie ca nu este o teapa. Da, din pacate, din cauza unor oameni fara suflet, am ajuns sa fim paranoici si sa nu mai credem in suferinta unora. Nu este insa vina lui Rares, el este doar o victima.

Si, atentie: nu obisnuiesc sa scriu des despre cazuri umanitare. Poate si prin asta va conving sa donati. Scriu rar, atunci cand ma impresioneaza unul. Si acum am fost impresionat. Hai sa aratam ca suntem oameni ­čÖé Salutari OMENESTI tuturor si hai cu donatia, cat de mica si de neimportanta ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Caz umanitar: Rares Dumitrascu

  1. Pingback: Caz umanitar: Rares DumitrascuBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !