Cauti izolatie fonica si tratamente acustice pentru studioul tau? Emexon System are solutia pentru tine

izolatie fonica burete-studio-emexon-2-3-5-cm-600x400

Indiferent de locul in care se afla studioul tau de inregistrari, camera de peretitii sau control room, ai nevoie in primul rand de izolare fonica. In cadrul unui studio se lucreaza mult, se exerseaza, se compun piese ce maine vor avea succes pe piata, asa ca ai nevoie de o izolatie fonica buna. In aceeasi ordine de idei, toata lumea are dreptul nescris la liniste, asa ca cel mai bine este sa nu deranjezi pe nimeni atunci cand lucrezi si sa nu fii deranjat la randul tau

Izolatia fonica buna iti mentine un nivel al zgomotului optim in studio si te asigura ca nu deranjezi vecinii iar tratamtentele acustice profesionale iti ofera acustica optima a studioului.  De unde poti achizitiona sisteme de izolare fonica si tratamente acustice? Ei bine, recomandarea mea pentru tine este emexon.ro. In portofoliul sau detine produse si servicii pentru ca studioul tau sa fie exact asa cum trebuie.

Ce pasi trebuie sa parcurgi pentru realizarea unui studio de inregistrari sau control room profesional?

 1. Realizarea unui studiu de solutii pentru izolare fonica care poate include masurari sonometrice ale nivelului de zgomot inainte si dupa aplicarea masurilor.
 2. Din gama de solutii pentru izolare fonica poti opta pentru diverse structuri cu bugete si indici de izolare fonica diferiti realizate cu materiale profesionale: membrane fonoizolante Tecsound, bride si sisteme anvibratoare (anivibratie) SENOR, placi fonoabsorbante Ultra HD Foam Greiner sau placi fonoabsorbante AcousticFoam.

Toate aceste materiale indeplinesc roluri diferite si realizeaza impreuna structuri eficiente de tipul masa-resort-masa, singura structura care iti aduce un plus important de izolare fonica.

 1. Realizarea unui studiu de acustica care include solutiile de tratamente acustice optime si poate include masurari ale timpului de reverberatie inainte si dupa aplicarea masurilor.
 2. Din gama de produse pentru acustica poti alege tratamentele acustice profesionale Artnovion sau Vicoustic (panouri fonoabsorbante, panouri de difuzie si Bass Trap) si buretii de studio. Sunt disponibileintr-o gama varianta de finisaje (lemn vopsit, lemn furniruit sau material textil), culori si forme.

 

Oricare ar fi bugetul tau, ai de unde alege. Poti opta pentru produse agrementate tehnic cum ar fi:

 • Membrana fonoizolanta Tecsound SY 50 sau SY70;
 • Bride acustice cu cauciuc SENOR de perete, plafon sau baze acustice de pardoseala;
 • Amortizoare acustice SENOR – sisteme hibride arc + cauciuc – de perete, tavan sau pardoseala.
 • Placi Ultra HD Foam Greiner cu grosimi intre 2 si 10 cm;
 • Membrane pentru pardoseli ISOLGOMMA.
 • Burete cofrat sau piramidal ignifugat, cu sau fara folie adeziva
 • Corner mega BASS TRAP ignifugat
 • Cuburi fonoabsorbante ignifugate
 • Burete studio PEAK, DECO sau CITY – ignifugate
 • Panouri profesionale Artnovion sau Vicoustic

Urmatoarele materiale cu structura celulara inchisa nu se vor utiliza in structuri de izolare fonica: pluta (indiferent de tip – expandata sau aglomerata), polistirenul (indiferent de tip – expandat sau extrudat), spuma poliuretanica cu celule inchise, spuma poliuretanica rigida, spuma flexibila elastimerica. Toate aceste materiale sunt bune termoizolante insa nu si fonoabsorbante.

Termenul de livrare standard se incadreaza intre 1 si 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

izolatie fonica burete-cofrat-emexon-200x100-cm-2-600x400

Alege solutiile si serviciile de calitate recunoscuta pentru studioul tau. Astfel, vei putea beneficia de un mediu de lucru optim, dar si de confidetialitate si discretie. Nu iti vei deranja vecinii si vei putea sa faci tot ce iti place tie! Acceseaza emexon.ro pentru a afla si alte detalii in completarea celor enuntate anterior.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !