Cauta probe cu tona/ eu ma plimb prin Barcelona

Barcelona … un oras frumos. Superb ar zice unii. Nu l-am vizitat, dar demult imi doresc asta. Cica Barcelona ar fi mult diferita de Madrid. Nu stiu daca din cauza ca Madridul e capitala Spaniei, iar Barcelona capitala Cataluniei (nici macar daca am scris corect numele regiunii nu stu), sau din cu totul si cu totul alte motive.

Cert este ca nimeni dintre cunoscutii mei nu s-a intors dezamagit de acolo. Ca sa nu spun de faptul ca unii chiar au promis ca vor reveni cat de repede pot.

Atractiile Barcelonei sunt intai si intai de natura istorica (ramasite romane, cetate medievala, bulevarde moderne). De asemenea, nu trebuie ignorat faptul ca orasul se afla pe Coasta Mediteranei, nu departe insa de Muntii Pirinei (160 km).

Cu toate astea, dupa parerea mea principalul punct de atractie in oras este stadionul Nou Camp. Am fost uimit sa aud atatea si atatea AMICE (deci fete) care au sustinut ca au fost pe stadion si ca n-au mai trait niciodata o astfel de atmosfera. Retineti, fete! Bineinteles ca nu doar arhitectura stadionului si atmosfera, cat calitatea jucatorilor echipei de fotbal. Messi, Villa, Xavi, Iniesta, hai ca sigur ati auzit de ei.

Vrei sa vezi orasul Barcelona? Incearca o vacanta city break in Barcelona .Cu siguranta nu vei regreta. Iar daca eu sunt cel care te-am convins sa mergi acolo, poate-mi aduci si mie un suvenir. Sau 2 :P.

Salutari SPANIOLE tuturor!

ps: Eu sunt un om paradoxal: tin cu Real Madrid, mi-as dori sa ajung pe Santiago Bernabeu, dar daca ar fi sa aleg un oras de vizitat dintre cele 2 , as alege clar Barcelona. Ciudat, nu?

ps2: Ce vedeti in titlu sunt 2 versuri dintr-un cantec destul de celebru acum 5-6 ani.

EI MA CAUTA PRIN TARA/EU IMI FAC VIATA P-AFARA/CAUTA PROBE CU TONA/EU MA PLIMB PRIN BARCELONA

Comments

comments

One thought on “Cauta probe cu tona/ eu ma plimb prin Barcelona

  1. Salame :)) , cum ar zice unii..Barcelona e un oras superb e atractia Spaniei ..numai gandestete Sagrada Familia , Aquarium Barcelona , muzeul Pablo Picasso din Barcelona, muzeul de ciocolata , catedrala La Seu , Monumentul lui Columb si lista ar putea continua 🙂 cum sa nu iti doresti sa ajungi intr-un asemenea oras.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !