Cauciucuri … online

Despre cauciucuri (fie ele de vara sau de iarna) v-am tot vorbit. Ma rog, am tot scris (ca sunt persoane care sigur vor simti nevoia sa ma corcteze). Daca e bine sau nu ca a fost introdusa obligativitatea acestor deja celebre cauciucuri de iarna inca nu stiu. Legiuitorul a avut argumentele sale, efectele se vad sau nu prea, insa nu despre asta voi vorbi acum. Ci despre un alt aspect, poate la fel de important: de unde ne cumparam cauciucuri?

Pe scurt de tot, exista 2 variante: online si offline. Nu am zis nimic prin asta, deci trebuie sa fiu mai explicit.

Sa presupunem ca dorim sa luam cauciucuri ieftine si totusi de calitate. Ce avem de facut? Pai umblam prin tot orasul (daca e vorba de Bucuresti avem de umblat, ca punem la socoteala si imprejurimile) si intr-un final gasim cauciucuri la un pret acceptabil. Ma rog, pret acceptabil fata de alte locuri, pentru ca niciodata nu putem fi convinsi ca acela a fost cel mai mic pret. Daca gaseam in alta parte cauciucuri mai ieftine? Sau daca, la acelasi pret, luam unele mai bune?

Varianta online este aici mai buna. Cautam pe toate site-urile posibile si avem posibilitatea de a compara. Bonus: putem sa ne informam nitel de niste cauciucuri no-name. Or fi ele no-name, dar n-om fi noi primii care le folosim. Bonus: cautam informatii si despre magazinul online care le comercializeaza. Sa vedem daca-s tepari sau nu. La magazinele offline e mai greu: e un service auto izolat, pe cine stie ce stradute. Peste 3 luni s-ar putea sa nici nu mai fie acolo.

Legat de magazine online sunt o gramada (si apar constant din ce in ce mai multe). Ultimul de care am auzit este acesta. Nu ma intrebati cat de bun e ca nu stiu. Eu fusesem intrebat daca am auzit de el si am zis pas. Daca totusi apelati la serviciile lui sa dati de veste, sa stiu ce sa zic pe viitor amicilor.

Sa trag si o concluzie: orientati-va din ce in ce mai mult pe magazinele online. La cauciucuri nu exista sa nu fie bune (ca la haine), deci riscurile sunt minime. Vedeti voi unde le veti monta.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !