Cat de tare ai voie sa razi?

Cat de tare ai voie sa razi?

 

Cei care ma cunosc stiu cat de tare rad eu. Nu detin recordul la asta, cunosc persoane care rad mai tare decat mine. Mai tare si mai colorat, as zice.

Culmea e ca nu-mi propun sa rad tare, pur si simplu nu vreau sa ma abtin. Rad tare, din suflet, la teatru, la film, acasa, in autobuz, cam peste tot. Nu-mi place sa ma cenzurez, nu consider ca e ceva rau in asta.

Cat de tare ai voie sa razi

Totusi, mi s-a facut observatie deseori ca rad prea zgomotos. Ultima oara in ratb. Butonam telefonul si am gasit pe facebook o postare foarte tare. Culmea este ca nu o mai tin minte, tin minte doar ca doamna de langa mine m-a rugat sa nu mai rad atat de tare pentru ca este in doliu.

Nu puteam face misto de problema ei, fiecare dintre noi a avut necazuri de genul, ma intreb doar cat de grav este ca razi din suflet si cat de mult tupeu iti trebuie sa faci observatie cuiva, in autobuz, pentru ca rade.

Ma rog, eu raman de multe ori blocat in situatii de genul si nu am nicio replica. Chiar nu stiam ce sa-i spun. Stiu doar ca a coborat dupa vreo 2 statii si ca s-a uitat lung la mine pana sa coboare. Eu aveam castile in urechi, fara sa ascult ceva (pur si simplu sa nu se auda actualizarile facebook). Uneori mai schitam un zambet si trageam cu coada ochiului sa vad ce reactie are ea. Probabil avea impresia c-o fac intentionat si ca rad de necazul ei.

Ce ma intreb eu in continuare este urmatorul lucru: cat de tare ai voie sa razi? Sunt diferite nivele de ras in functie de locatie: ai voie sa razi atata in autobuz, la film atat, la teatru atat. Si la film, daca NU e comedie, ai voie sa razi foarte-foarte tare? Nu d-alta, dar eu m-am distrat maxim la Daneza, un film pe care unii il considera drama.

La televizor, de exemplu, oare cat de tare ai voie sa razi?

Si inca ceva: astazi va fi Social Media Summit 2016. Articolul e scris la 2 noaptea, dar voi il veti citi probabil cand eu voi fi la conferinta. Intrebare strict legata de conferinta: cat de tare ai voie sa razi la acest eveniment? Risc sa fiu dat afara daca rad prea tare? #IntrebPentruUnPrieten #Cumarveni  Salutari AMUZANTE tuturor! 🙂

One thought on “Cat de tare ai voie sa razi?

  1. Cred că întrebarea ta e forțată, iar răspunsul la situația cu doamna ține doar de empatie, nu de reguli despre cum și cât poți face ceva. Crede-mă, am fost acolo, mi s-au întâmplat similarități. Și durerea aduce la suprafață niște monștri urâcioși…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !