Căsătorește-te! Poți avea o nuntă ideală!

Căsătorește-te! Poți avea o nuntă ideală!

 

 

O mulțime de materiale pe internet îți „vând” imagini de vis despre cum ar trebui să arate o nuntă ideală. Haide să spunem lucrurilor pe nume. Așa AR TREBUI să se întâmple lucrurile, însă din păcate, în cele mai multe cazuri, la noi, la români, acest lucru reprezintă O ILUZIE.

De ce? Simplu! Pentru că „actorii” principali ai nunții nu sunt mirii, așa cum ar trebui să fie, ci invitații. Conform materialelor prezentate pe internet, invitații sunt cei care TREBUIE să se simtă bine, iar mirii fac orice ca să mulțumească familia și prietenii, chiar dacă asta înseamnă să-și sacrifice o parte din ziua nunții lor. Uneori mirii aleg să facă nu știu ce obicei pe care X sau Y l-a făcut la propria nuntă ca să-i facă acestuia pe plac, chiar dacă acest lucru înseamnă că nu vor mai avea timp să facă, împreună cu un fotograf nuntă, acea ședință foto pe care mirii și-au dorit-o foarte mult, de exemplu. Acest lucru nu este drept!

Mirii ar trebui să facă la propria lor nuntă DOAR ceea ce aleg ei și au plănuit din timp. Aceasta este propunerea noastră și ceea ce noi numim o NUNTĂ IDEALĂ. O nuntă în care nu îți este teamă să faci alegeri neconvenționale. De exemplu, dacă ție nu îți stă bine cu părul strâns, atunci nu ți-l face coc pentru că „așa fac toate miresele”. Și apropo, 50% din mirese arată mai bine la cununia civilă, unde au părul desfăcut, decât la nuntă unde își fac coc. Asta ar trebui să-ți dea de gândit, nu?

Acest lucru ar trebui să faci în toată această „călătorie” numită nuntă, să alegi ceea ce îți place și ceea ce îți stă ȚIE bine. Nu ar trebui să copiezi nimic din nunțile altora – aleg X lucru pentru că așa a făcut verișoara mea. Astfel nu va fi nunta ta, ci o copie a nunții verișoarei și nu vrei asta, nu?

Există în acest domeniu mulți oameni talentați, iar dacă te adresezi profesioniștilor din fiecare categorie în parte, aceștia te vor ajuta să faci alegerile care ȚI se potrivesc și vor face din această corvoadă a alegerilor un lucru plăcut. Este o călătorie chiar frumoasă dacă știi cum să o parcurgi și dacă îi lași pe profesioniști să te ajute așa cum știu ei mai bine.

Pentru noi, fotografii și videografii de nuntă, este foarte importantă starea voastră de spirit din marea zi. Știi de ce? Pentru că oricât de bine ne-am face noi treaba, dacă tu, ca mireasă, ești nervoasă, stresată și mereu cu ochii pe ceas, eu, ca fotograf nuntă sau videograf nuntă, nu am cum să te fotografiez sau să te filmez, iar tu să ieși în fotografie sau filmare emoționată și plină de dragoste. Calitatea lucrării noastre depinde foarte mult de voi.

De aceea întotdeauna propunem mirilor să devenim o ECHIPĂ. Această echipă este formată din IDEAL EVENT și miri. Noi asigurăm partea tehnică și artistică, mirii asigură partea sentimentală. Puteți să vedeți asta cel mai bine în clipurile noastre în care, deși nu am avut de-a face cu actori, scenele au fost „jucate” excelent. Motivul este unul singur: am reușit să destindem atmosfera atât de mult încât emoțiile nu au fost „jucate”, ci sunt reale.

Când lucrezi cu oameni obișnuiți este greu să-i faci să simuleze un râs autentic. Ca să nu pară fals, cel mai bine este să îl faci să râdă cu adevărat. Acest MIC amănunt face diferența dintre o poză și o fotografie. De exemplu într-o poză de grup observi amănuntele banale precum rochia de mireasă, machiajul nașei, pantofii celor din imagine – ea este lipsită de emoție, iar fotografia este cea care generează emoții. De exemplu emoția pe care mama miresei o simte atunci când își vede fetița îmbrăcată în rochia de mireasă. Noi vânăm în mod special fotografiile, pozele le facem pentru că și ele trebuie făcute ca să ai poze cu toată lumea.

De fapt, cel mai rău lucru pe care poți să îl faci în fața unui aparat foto sau a unei camere de filmat este să faci „față de poză” (acel zâmbet forțat). Mai bine te strâmbi, pentru că astfel vei crea o amintire haioasă care va genera un zâmbet pe fața celui care o va privi peste ani.

IDEAL EVENT este o echipă de fotografi de nuntă și videografi de nuntă cu experiență, ne desfășurăm activitatea din anul 2000, care încearcă mereu să vă binedispună astfel încât să vă exteriorizați cât mai mult sentimentele și astfel să ne arătați mereu ceea ce simțiți fără să vă fie rușine. Acest lucru se întâmplă doar dacă, măcar pentru o zi, deși noi sperăm că pentru multă vreme, o să ne considerați PRIETENII voștri.

De ce prieteni? Pentru că față de prieteni vă exteriorizați mai ușor și astfel fotografiile de nuntă și filmarea de nuntă vor fi spectaculoase, pline de viață și de emoții. Despre asta ar trebui să fie vorba în această zi extrem de importantă – despre EMOȚII. Când spun emoții nu mă refer la emoția că nunta nu va ieși EXACT așa cum ați plănuit-o, pentru că foarte rar se întâmplă să iasă la secunda și minutul perfect. Nimic pe lumea aceasta nu este perfect, așa că ar trebui să accepți faptul că, din această privință, nici nunta ta nu va ieși perfectă

Mă refer la EMOȚII DE BUCURIE și de dragoste: când îți vezi părinții plângând de fericire, când îți privești soțul îndrăgostită și așa mai departe. Fac referire la toate acele emoții pe care ar trebui să le ai la NUNTA ta IDEALĂ.

Acum că ți-am explicat cât de importantă este relația miri – echipa Ideal Event, înțelegi și cât de important este să ne întâlnim și să stabilim baza acestei relații. Te așteptăm cu drag la sediul nostru.

Cu deosebită stimă,
Echipa Ideal Event.

One thought on “Căsătorește-te! Poți avea o nuntă ideală!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !