Casa dulce casa

Abia astept sa ma duc acasa. Casa dulce casa.

Cel mai bine ma odihnesc acasa. Oricat de bune ar fi conditiile din alta parte, tot mai bine e acasa. Nicaieri nu e ca acasa. Casa dulce casa.

Casa nu trebuie sa fie opulenta. Nu-ti trebuie tacamuri de argint, clante de aur si cine stie ce platina ca sa te simti bine. Estetica trebuie sa fie cat sa-ti creeze o atmosfera placuta.

Nu ai bani de vacante de lux, nu te duci in Dubai. Nu stii nici macar ce inseamna hotel de 5 stele. Nu conteaza: important este sa te simti bine in propria casa.

Casa dulce casa nu a aparut intamplator. Unii chiar se simt bine doar in casa lor. Unii chiar nu se pot odihni decat in propria casa. In propriul pat, uitandu-se la propriult televizor. Nu radeti, nu este nimic ciudat in asta.

Acum vine vara. Pentru multi, vara este mult mai problematica decat iarna. Caldura in casa au foarte multi. In Bucuresti putini sunt cei neracordati la sistemul RADET-ului. In provincie situatia e un pic diferita, dar si acolo s-au gasit rezolvari. Vara, insa, este o problema. Aerul conditionat este considerat un lux. INCA este considerat astfel.

In ultima vreme (sa zic ultimii 2 ani) am tot vazut oferte la aparate aer conditionat. Pretul lor este intr-o continua scadere. E drept, te costa nu doar aparatul in sine (se poate rezolva cu rate), ci si curentul pe care aceste aparate il consuma din belsug.

Nu am ce sfaturi sa dau in privinta alegerii aparatului ideal. Nu m-a interesat piata, nu stiu ce ar trebui sa aiba. Din ce am auzit, trebuie luat in functie de dimensiunea camerei. Daca aerul e prea puternic, face prea frig, daca e prea putin puternic (camera fiind, de fapt, prea mare), atunci el va consuma mai mult pentru a aduce temperatura dorita. Iar consumul se simte.

Ca marci, este bine sa va interesati foarte bine. Multi fac eroarea de a cumpara marcile universale (tip LG, Samsung ori Panasonic). Exista marci speciale (de exemplu, aer conditionat daikin), foarte apreciate. Unii spun ca astfel de marci sunt pentru cunoscatori, neinitiatii mergand pe mana marcilor universale.

Confortul casei tale este dat si de o temperatura optima. Casa dulce casa, frumoasa si racoroasa ­čÖé Salutari RACOROASE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !